Készül a Telltale második saját címe

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 13.
  • Hír
Link másolása
A Telltale Games általában olyan befutott frencsájzokból készített kalandjátékokat eddig, mint a Jurassic Park, a Walking Dead, vagy a Trónok harca, ám most újra egyedi, saját kútfőből kipattant címen dolgozik.

A Telltale Games leggyakrabban jól bejáratott frencsájzokból készített kalandjátékot, vegyük példának a The Walking Deadet, a Jurassic Parkot, a Borderlandset, a The Wolf Among Us-t, vagy éppen a Trónok harcát.

Gamasutra interjújából tudjuk, hogy a stúdió egykori vezérigazgatója, Dan Connors átadta az irányítást a társalapítónak, Kevin Brunernek, és a cikkből az is kiderült, hogy a Telltale az utóbbi időben "egyre több energiát fektet" egy saját játék elkészítésébe. Mint ismert, a licencelt alkotások mellett a kaliforniai stúdió csupán egyetlen "eredeti" IP-t tud felmutatni, mégpedig a Telltale Texas Hold’Emet.

Noha a csapat továbbra is hű marad a korábbi licencelt játékai rajongótáborához, most olyan alkotáson is dolgozhat, amelyben szabad kezet kap - minden tekintetben. Nem függ a frencsájz tulajdonosaitól, nem egy meglévő világot és karaktereket használ fel.

A Telltale dolgozói létszáma immár 240 főre növekedett, így párhuzamosan több projektet is készíthetnek. Connors és Bruner szerint a gyors növekedés nem volt könnyű, de bíznak abban, hogy a megszokott minőséget tartani tudják.

4.
4.
crytek
#3: Ők nem techdemó cég. Amilyen játékokat csinálnak oda bőven megfelel ez is ami van.
3.
3.
headhunter86
Remélem motort is cserélnek, mert jók a játékaik, de egy szebb látvány már ráférne.
2.
2.
makkandis
Hihetetlen, hogy hány játékot (vagy inkább interaktív képregényt) futtatnak egyszerre, reméljük a színvonalat is tudják tartani.
1.
1.
Gorrister
Na végre! Már régóta kíváncsi vagyok, hogy mit tud a Telltale saját kútfőből alkotni.
Remélem újra egy hagyományos kalandjátékot készítenek. Nincs nagy bajom az interaktív sztorijaikkal sem, de azért egy klasszikus kalandnak jobban örülnék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...