Még több bejelentés a Nintendótól

A japán gyártó teljes mértékben a nyugati játékosokat célozta meg a tegnap esti Nintendo Direct adásával, számos sikervárományos cím kapott új trailert és megjelenési dátumot. A Wii U és a 3DS fanatikusai figyeljenek!

Azt már külön hírben is kiemeltük, hogy a New Nintendo 3DS XL február 13-án kerül a boltokba a Monster Hunter 4 Ultimate-tel és a The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D-vel egy napon. Lássuk a további bejelentéseket ömlesztve!

Nintendo 3DS

A Xenoblade Chronicles 3D és a Code Name: S.T.E.A.M. is napra pontos megjelenési dátumot kapott. Az előbbi április 2-án, az utóbbi május 15-én érkezik.


A nemrégiben bejelentett korábbi mobiljáték új változatai, a Puzzle & Dragons Z és a Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition májusban landolnak Európában, ráadásul egyetlen csomagban hozzájutunk mindkét címhez.


Emellett érkezik az új Fire Emblem-játék, amit az Awakeninget is elkövető csapat hegeszt. Amit eddig tudunk róla: még több kihívást és döntési helyzetet tartalmaz, az első trailer pontosan így néz ki:


Továbbá idén érkezik 3DS-re az Ace Combat: Assault Horizon+, az Etrian Mystery Dungeon és a Story of Seasons is.

Nintendo Wii U

Wii U-fronton sem áll meg az élet, tavasszal érkezik az online örömökre kihegyezett Splatoon, illetve március 20-án megkapjuk a Mario Party 10-et.


Még mindig idén várható a Xenoblade Chronicles X, amelyről most a felfedezést bemutató trailert mutathatjuk meg:


Február 20-án érkezik a Kirby and the Rainbow Curse, amelyről egy gameplay előzetesünk van:


A Tekken atyja, Katsuhiro Harada egy vadonatúj bunyós címen dolgozik, amely free-to-play modellben lát napvilágot. A Project Treasure-ről azonban még nagyon kevés információ áll a rendelkezésünkre.


A jövőben még több letölthető Wii-játék landol az eShopban. A Super Mario Galaxy 2 már elérhető 9,99 eurós áron, őt követi majd a Donkey Kong Country Returns január 22-én, majd 29-én a Metroid Prime Trilogy is. Érdemes gyorsan lecsapni rájuk, elvégre utána 20 eurót kell leszurkolnunk a klasszikusokért. 

4 komment - szólj hozzá!