Problémásan startolt a H1Z1

Pár nappal ezelőtt jelent meg a Sony Online Entertainment új MMO-jának, a H1Z1-nek a korai hozzáférésű változata. Egyelőre úgy tűnik, a játékosok nem igazán azt kapták, amire számítottak.

Kommentek

#12
#9: "mintha az ő szempontjából ez bármit is számítana… "

Sajnos számít. Ha a magadfajták holnaptól azt mondják, hogy márpedig ő kétszer annyit fizet a benzinért, akkor természetesen megemelik. És az nekem is annyi lesz.

Ha a magadfajta azt mondja, hogy a játék végét ha külön kell megvenni akkor is megveszi, akkor azt nekünk is meg kell venni.

Ha valami ingyenes, akkor az nem fizetős...
#11
Alig kellett 1 nap, és már tölthető a tört verza.
#10
#9: Ugye vágod, hogy Steamen csak az értékelhet, aki már megvette. És hogy is mondjam... nem áll túl jól a játék, az a pár pozitív review is csak azért van, mert vicces.
Az meg, hogy 50 játékos rámozdul egy csomagra, nem sokat számít egy több négyzetkilométeres pályán. (nem tudom hogy mekkora a terület, dayz-ből indultam ki)
#9
Engem nem zavarna ez a rendszer amit említenek a repülőgépekről érkező holmikat érintve. Hisz ha az is látja előre, mikor jön a gép aki semmit nem fizetett érte, ugyan miért zavarna bárkit, ki mennyit és mikor fizet a játékban extra cuccokért . Azért ha 50 fő rabol a cuccra, mint az „Éhezők viadala” c. filmben, azért egyáltalán nem biztos, hogy azé lesz a holmi aki megvette. Maga az esemény tényleg színt vihet a játékba, hisz aki él és mozog a környéken, megpróbál rárabolni a cuccra.
A fejlesztők hozzáállása is elég korrekt egyenlőre. A játékosok többségének nem jött be a dolog, ezért visszakapják a pénzüket az „elővásárlók”. Emiatt aztán tényleg nem kéne dobálni őket, láttunk már ennél nagyobb lehúzást szerintem… és még fogunk is....

Maga a játék nekem nagyon tetszik. Alapból nagyon szeretem a hasonló „túlélő” szerű játékokat. Nekem az Infestation is nagyon bejött, bukás ide, vagy oda. Egészen biztosan tolni fogom ezt a játékot amíg bírom . Néztem pár Twitch csatornát, nagyon tetszett amit eddig láttam. Néha szakadni lehet a nevetéstől az események láttán. Hangulatos, remek kis játék lesz. Már a mostani állapotban is játszható, nyilván sokat fejlődik még mire eléri a „végleges” verziót.

Nem értem miért kell lehúzni, mocskolni egyébként azt ki megveszi előre a játékot, még ha az később ingyenes is lesz. És ?? Hadd döntse már el mindenki mire költi a pénzét és miért. Inkább azzal van a probléma aki ezért károg, és dobálja a sarat… mintha az ő szempontjából ez bármit is számítana… Emiatt kár püfölni a klaviatúrát és ideköpni a monitorra az elfuserált véleményünket .
#8
"Az egyébként ingyenes játékért 20 eurót kell kifizetni." :DDDDDDD
Melyik barom fizetett érte had lássam. :D kóklerek :D
#7
Nehogy megvegyétek! Először próbáljátok ki, hogy tetszik-e: http://h1z1simulator.com/
#6
#4: Már-már azthittem hogy van aki szereti is a játékot pozitív revieweknél. Kiderült hogy csak a minigamekért vannak oda mint az általad emlegetett login minifejtörő.
#5
Ez kb olyan, mint hogy magyarföldön a csövesek azt a hirdetést látják a falakon mindenhol, hogy nincs munkanélküliség...
#4
Értékelésnél mióta van "Funny/Vicces" címke? :D

"Sony Offline Entertainment presents... login simulator 2015"

"How to fix H1Z1. Open H1Z1, close H1Z1, open DayZ. Problem fixed."

"Login screen boss is strategic and difficult."
#3
Megnéztem róla pár vidit és szerintem egész jó, én úgyis pve be fogom tolni úgyhogy nem zavar ha valaki előbb megszerezi na cuccait.
#2
Ez a tipikus alja az Early Acces-nek.
És jöhetnek itt nekem a nagy megmondóemberek, hogy "hát de beleszólhatunk a játékba, Hát de ötleteket adhatunk, hát de figyelemmel követhetjük" stb.
Elég baj az, ha egy stúdiónak ötleteket kell adni és szakembereknek a figyelmét kell felhívni az esetleges hibákra)
pöcegödör
#1
Az, hogy egy alapjáraton F2P játéknál fizetni kell a beta-ért undorító. Régebben valahogy fordítva volt ez... Mondjuk azokat se értem meg akik fizetnek. A mikrótranzakciókat meg már nem is firtatom :/