Kárpótlás a Halo-gyűjtemény tulajdonosainak

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 19.
  • Hír
Link másolása
Egy hónap ingyenes Xbox Live Gold-előfizetést kaptak azok a Halo: The Master Chief Collection-tulajdonosok, akik december 19. előtt online játszottak a gyűjteménnyel. Ez a Microsoft kárpótlása a gyatra partnerkeresőért.

A 343 Indrustries és a Microsoft bocsánatot kért a Halo: The Master Chief Collection megjelenése után betegeskedő partnerkereső-rendszerért, ezért a játék tulajdonosai már magukévá tehetik a korábban beígért egy hónapos Xbox Live Gold-előfizetést.

Az érintett felhasználók már minden bizonnyal kaptak egy üzenetet az Xbox Live-tól, melyben az áll, hogy előfizetésükhöz jóváírták az ingyenes időszakot.

Nem ez az első kárpótlás a gyűjtemény gyatra premierje kapcsán, az év végén már egy exkluzív névtáblával és avatárral gazdagodtak azok a játékosok, akik a megjelenés és december 19. között multiztak, tavasszal ráadásul letölthetik a Halo 3: ODST felújított kampányát is.

Noha a matchmaking továbbra sem üzemel valami fényesen, a fejlesztők továbbra is dolgoznak a hibák javításán. Hamarosan élesedik a legújabb patch.

14.
14.
biohazard rex
Nice marketing Microsoft WP!
13.
13.
crashlord
#11: Én is játszok vele semmi bajom a játékkal szerintem félreértettél
#12 Örülj neki..... és de leborúlsz :P tabletrol írok munka közben ezért vagyok néha olvashatatlan és de értettem.
12.
12.
PaprikaJancsi
#2: Az, hogy örülök, hogy megkapom ingyen az odst-t, és kapok egy hónap ingyen live-ot? Az nem jelenti azt, hogy megborulok előtte.

Szövegértés 1-es! Mondjuk a helyesírásod se jobb. :D
11.
11.
godach
#2: Nekem is ellent kell mondanom. Tény, hogy elkapkodták a kiadást, de az is tény hogy a sok remastered mellett ez komoly tartalommal bír. A H2-őt sem csak úgy felhúzták, hanem teljesen új motorra ültették. Ezen felül megkaptak majdnem 100 pályát a multira (lehet többet is) és az ember nem érzi azt a Majd megkapod négyessével DLC szagot. Szerintem korrekt feldolgozás lett.
Amint tudom, meg is veszem bár még előreláthatólag nem igen mostanában lesz XO-m.
10.
10.
Gykrizsi
#9: Megéri a várakozást. Most már a múlti is tűrhető. Jó szórakozást hozzá.
9.
9.
simon 555
#8: Uk-ból rendeltem akciósan, lassan 2 hete. 3-5 napot írtak, eddig mindig megjött rendelés utáni hétre.
7.
7.
Juha
Zsengeszki 4president!
Mipöcsért támadnák meg a steam-et, mikor pc-n úgyis Mindenki warezol? Konzolosok meg mind jógyerekek, még a pc-ex címekhez se mennek oda, hogy "ez engem úgysem érdekel".
De azért ha ps4-ed van, azon a Halo biztos odab*sz grafikailag, meg egyébben (gyorsabb harc, rdr gow stb.) biztos, nem? :-)
4.
4.
simon 555
Mindeközben én még mindig várom, hogy megérkezzen a játék....
3.
3.
Gykrizsi
#2: Oké, lehet hogy jobban is indulhatott volna a játék, bár nem volt olyan vészes, de most már tényleg rengeteg kárpótlást kaptunk. Egy hónap live, ingyen felújított ODST, valami névtábla cucc. Mért nem lehet elismerni, ha valami tényleg rendeset csinálnak? Dicsérni is lehet, nem csak szidni.
2.
2.
crashlord
#1: Mi lenne ha napi 2x térdelve borulnánk imáságba a MS irodaépülete fel?
-Hát de milyen nagyvonalú és odafigyel....
-Nem, csak parasztvakítással vonja el a figyelmet a problémárol és a rendszer gyengeségeiröl (sony se jobb)
1.
1.
PaprikaJancsi
Beszarok :D Nagyon örülök ennek az ajándéknak :D
Most pozitívan csalódtam az MS-be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...