Augusztusban forgatják az új Resident Evil-filmet

Mint ismert, Milla Jovoich terhessége miatt késett a Resident Evil: The Final Chapter forgatása. Nos, jó hír, hogy a színésznő hamarosan leadja a felszedett kilókat, így augusztusban végre pöröghetnek a kamerák.

Milla Jovovich nagy figyelmet fordít arra, hogy visszaszerezze akcióhős formáját, miután második gyermekének adott életet nemrégiben. A színésznő mindezt szélsőséges diéták nélkül éri el és megígérte, augusztusban végre elkezdődhet a Resident Evil: The Final Chapter régóta halogatott forgatása - tudtuk meg a hölgyemény Facebook-oldalán, ahol sok hasznos tanácsot olvashatnak a kisgyermekes családanyák.

Ennyi elég is, az utolsó mondaton kívül a rajongókat más nemigen érdekelheti. A rendező ismét Jovovich férje, Paul W.S. Anderson lesz. A sorozat utolsó darabját teljes egészében 3D-kamerákkal fényképezik és végre lezárul Alice hosszú évek óta húzódó kálváriája. 

 A videojátékokból készült adaptációkat tekintve a Kaptár-filmek szépen tejeltek a kasszáknál, annak ellenére, hogy a játékok kánonjához nem sok közük volt. 

22 komment - szólj hozzá!