Augusztusban forgatják az új Resident Evil-filmet

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Mint ismert, Milla Jovoich terhessége miatt késett a Resident Evil: The Final Chapter forgatása. Nos, jó hír, hogy a színésznő hamarosan leadja a felszedett kilókat, így augusztusban végre pöröghetnek a kamerák.

Milla Jovovich nagy figyelmet fordít arra, hogy visszaszerezze akcióhős formáját, miután második gyermekének adott életet nemrégiben. A színésznő mindezt szélsőséges diéták nélkül éri el és megígérte, augusztusban végre elkezdődhet a Resident Evil: The Final Chapter régóta halogatott forgatása - tudtuk meg a hölgyemény Facebook-oldalán, ahol sok hasznos tanácsot olvashatnak a kisgyermekes családanyák.

Ennyi elég is, az utolsó mondaton kívül a rajongókat más nemigen érdekelheti. A rendező ismét Jovovich férje, Paul W.S. Anderson lesz. A sorozat utolsó darabját teljes egészében 3D-kamerákkal fényképezik és végre lezárul Alice hosszú évek óta húzódó kálváriája. 

 A videojátékokból készült adaptációkat tekintve a Kaptár-filmek szépen tejeltek a kasszáknál, annak ellenére, hogy a játékok kánonjához nem sok közük volt. 

22.
22.
nem tom, tény hogy a gamekhez nem sok közök van és nyilván a res névvel adnak el
látványfilmeket szériában, valamiért nekem mégis bejönnek a Kaptár-mozik. Talán mert, csak átlagos filmek és nem annyira ordenáré szarok minta műfajban a hasonlóak :)
21.
21.
Nothing
A Kaptár (csak nekem okoz fizikai fájdalmat ez a magyarosított cím?) sorozat amolyan egyszer megnézős, erősen látvány orientált, de a maga módján szórakoztató mozi. Viszont nem Resident Evil, illetve csak részben az.
Akciófilm RE elemekkel (hogy legyen név mögötte, ami eladja?).
20.
20.
spidey
#19: Horrorfilmet sok vér nélkül, HALLATLAN !!!4
19.
19.
GAMEROD
Ritka gagyi az összes rész. Egyáltalán hogy lehet úgy ilyen filmet gyártani hogy szinte nem is látszik bennük semmi véres jelenet.
15.
15.
p3ti
#14: A resi mint film minden csak nem jó. Hogy miért? Mert az egész Resident Evil ugyebár egy videó játékból született aminek a játék alapján nyomasztónak, félelmetesnek és sötétnek kellene lennie - emellett a Survival Horror műfaj éllovasa. Cserében egy túlmisztifikál hollywood selejtet csináltak belőle, amiben van egy pár zombi. Hangulat zéró.
14.
14.
pocok120
Szerintem it csak 10 eves gyerekek irkalnak fingotok sincsen mi a jo film sajnalom de ez a velemenyem tisztelet a kiveteleknek!!
13.
13.
cervezas90
Nem rosszból,de szerintem mindenki jobban járna,ha film helyett inkább új gyereket csinálnának:)
12.
12.
eldergirl
#11: Slipknot: My plaegue jóféle is az ;) a Resi filmek viszont nekem egy igényesebb cápatornádó szinten vannak, ismik miatt mindet láttam 1x poénra elmegy
11.
11.
Simonus18
első része mai szemmel tűrhető, kis koromban nyugodni nem hagyott a zenéje, túl fosatós volt.
10.
10.
aRkye
Egyértelmű, hogy sikeres filmek, függetlenül a minőségétől. Máskülönben nem élt volna meg ennyi részt.
9.
9.
Csoki80
#2: Az első két resident evil játék szuper jó volt anno, a négyet és az utána lévőket nem tudtam értékelni, viszont a filmek mind bejöttek....
8.
8.
Dreadlox
Sztem az egyetlen jó darab az az animációs ami ehhez semmi köze :D ott legalább van szerepük a karaktereknek, nem csak random ott vannak cameónak h "nézd benne van! most már elég is volt belőlük" Meg az a harc a végén nagyon odabasz
7.
7.
kastorhun
Ezeknél pocsékabb adaptáció nem igazán van, sőt... inkább már minősíthetetlenek.
6.
6.
szakallaskan
Nekem nagyon tetszett az eddigi 5 rész!Ezt is nagyon várom.
3.
3.
frenkyboyhun
Meg fogom nézni de csak tiszteletből a játék iránt. Az első rész még talán nézhető is volt de pl a 3.-on 4xaludtam el mire sikerült az elejétől a végéig megnéznem. De a játékok is gyengék. Az első néhány rész még nagyon bejövős volt, de ahogy haladtunk előre a korral egyre gyengébb lett a játék. Remélem a gammák színvonala már javuló tendenciát og mutatni a jövőben ... hallod ezt CAPCOM?
2.
2.
godach
Ha külső szemlélőkén nézem, még értékelhető darabok is.
Nem kell meglepődni a rajongótáborán sem, hisz jócskán a játék 4.része után csatlakozók és olyanok alkotják, akik nem is nagyon játszottak a játékkal.
Én amikor emlegetik a félelmetes jelzőt, csak kacagok egyet és megnézném mit csinál akkor, amikor a rendőrautó mellett elszaladsz 5x a Nemesisben, de hatodjára csak kiugrik rajta egy mocsok zombi.
Az első elment, a másodikban pedig betyárosra megcsinálták Nemesis-t de ezek Kaptár filmek, nem Resident Evilek.
1.
1.
bodortamas1
Nagy fos az összes Kaptár film, az értelmi szintjük egy vasalódeszka szintjét súrolja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...