Augusztusban forgatják az új Resident Evil-filmet

Mint ismert, Milla Jovoich terhessége miatt késett a Resident Evil: The Final Chapter forgatása. Nos, jó hír, hogy a színésznő hamarosan leadja a felszedett kilókat, így augusztusban végre pöröghetnek a kamerák.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#22
Törölt felhasználó
nem tom, tény hogy a gamekhez nem sok közök van és nyilván a res névvel adnak el
látványfilmeket szériában, valamiért nekem mégis bejönnek a Kaptár-mozik. Talán mert, csak átlagos filmek és nem annyira ordenáré szarok minta műfajban a hasonlóak :)
#21
A Kaptár (csak nekem okoz fizikai fájdalmat ez a magyarosított cím?) sorozat amolyan egyszer megnézős, erősen látvány orientált, de a maga módján szórakoztató mozi. Viszont nem Resident Evil, illetve csak részben az.
Akciófilm RE elemekkel (hogy legyen név mögötte, ami eladja?).
#20
#19: Horrorfilmet sok vér nélkül, HALLATLAN !!!4
#19
Ritka gagyi az összes rész. Egyáltalán hogy lehet úgy ilyen filmet gyártani hogy szinte nem is látszik bennük semmi véres jelenet.
#18
*Jovovich
#17
#16: Ha akarják meglehetne kreativan oldani, láttunk már gyengébb játéktörténetet nézhetö filmes megvalósítással pl Hitman v Csatahajó (ugye a torpedó társasjátékhoz se volt túl sok alapstory:) )
#15
#14: A resi mint film minden csak nem jó. Hogy miért? Mert az egész Resident Evil ugyebár egy videó játékból született aminek a játék alapján nyomasztónak, félelmetesnek és sötétnek kellene lennie - emellett a Survival Horror műfaj éllovasa. Cserében egy túlmisztifikál hollywood selejtet csináltak belőle, amiben van egy pár zombi. Hangulat zéró.
#14
Szerintem it csak 10 eves gyerekek irkalnak fingotok sincsen mi a jo film sajnalom de ez a velemenyem tisztelet a kiveteleknek!!
#13
Nem rosszból,de szerintem mindenki jobban járna,ha film helyett inkább új gyereket csinálnának:)
#12
#11: Slipknot: My plaegue jóféle is az ;) a Resi filmek viszont nekem egy igényesebb cápatornádó szinten vannak, ismik miatt mindet láttam 1x poénra elmegy
#11
első része mai szemmel tűrhető, kis koromban nyugodni nem hagyott a zenéje, túl fosatós volt.
#10
Egyértelmű, hogy sikeres filmek, függetlenül a minőségétől. Máskülönben nem élt volna meg ennyi részt.
#9
#2: Az első két resident evil játék szuper jó volt anno, a négyet és az utána lévőket nem tudtam értékelni, viszont a filmek mind bejöttek....
#8
Sztem az egyetlen jó darab az az animációs ami ehhez semmi köze :D ott legalább van szerepük a karaktereknek, nem csak random ott vannak cameónak h "nézd benne van! most már elég is volt belőlük" Meg az a harc a végén nagyon odabasz
#7
Ezeknél pocsékabb adaptáció nem igazán van, sőt... inkább már minősíthetetlenek.
#6
Nekem nagyon tetszett az eddigi 5 rész!Ezt is nagyon várom.
#5
#4: Nagyon sokkal.
#3
Meg fogom nézni de csak tiszteletből a játék iránt. Az első rész még talán nézhető is volt de pl a 3.-on 4xaludtam el mire sikerült az elejétől a végéig megnéznem. De a játékok is gyengék. Az első néhány rész még nagyon bejövős volt, de ahogy haladtunk előre a korral egyre gyengébb lett a játék. Remélem a gammák színvonala már javuló tendenciát og mutatni a jövőben ... hallod ezt CAPCOM?