APB: Reloaded - (újra)bejelentették az új konzolokra

Habár a Reloaded Games már egy tavaly szeptemberi rendezvényen bejelentette, hogy PS4-en és Xbox One-on is tiszteletét teszi az APB: Reloaded, most újra megtette ugyanezt, és néhány részlet is kiderült a téma kapcsán.

A Reloaded tavaly már elárulta nekünk, hogy PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik az APB: Reloaded, most viszont egy ennél formálisabb bejelentést kaptunk, amiből kiderült: az új változatok a Reloaded Games, a Deep Silver és a The Workshop Entertainment koprodukciója lesz, utóbbi a The Evil Within munkálatainál működött közre, illetve neki köszönhetjük a Borderlands 2 Mr. Torgue's Campaign of Carnage kiegészítőjét is.


A PS4-es és az Xbox One-os változat 2015 második negyedévében jelenik majd meg, és természetesen megtartja a free-to-play modellt, a mikrotranzakciós rendszer struktúrája sem változik. Ami különbség, hogy bár a PS4-es változathoz nem kell majd PlayStation Plus-előfizetés, az Xbox One-os játék esetében viszont már Gold-tagnak kell lennünk az Xbox Live-on.

Az All Points Bulletin 2010-ben indult el PC-n, és bár a Realtime Worlds munkája alapvetően, a srácok később lepasszolták a projektet a Reloadednek, amelyik free-to-play címként egyengette tovább az MMO útját.

3 komment - szólj hozzá!