RE: Revelations 2 - részletek a Raid Mode-ról

A Resident Evil: Revelations-ben megismert Raid Mode visszatér a folytatásban is. Rengeteg pálya és karakter lesz már elérhető az első epizódban is, azonban az online harcokhoz meg kell várni az utolsó rész megjelenését.

Kellemes időtöltés volt a Raid Mode a Resident Evil: Revelations első részében, ezért a fejlesztők a második részre is visszahozták.

A Raid Mode célja, hogy minél gyorsabban és minél több pontot gyűjtve végiglövöldözzük magunkat a pályákon. Különböző küldetések, fejleszthető karakterek és fegyverek is színesítik a játékmenetet.


Mint tudjuk, a Resident Evil: Revelations 2 epizodikus formában jelenik meg. Ennek egy apró negatívuma, hogy csak az utolsó rész megjelenésével lesz játszható a Raid Mode online, addig is egyedül vagy osztott képen tesztelhetjük tudásunkat. Az első felvonás három pályát, 54 küldetést fog tartalmazni, mindezt pedig három nehézségi szinten próbálhatjuk ki.

A további epizódokban természetesen még több tartalom fog érkezni. Lesznek pályák az Revelations első részéből, de a Resident Evil 6-ból is. Emellett több mint 15 karakter lesz elérhető, egyedi képességekkel. Velük játszva szintet léphetünk, így pedig újabb perkeket nyithatunk meg. A karakterek mellett a fegyverek is fejleszthetőek lesznek, melyekhez kiegészítőket nyithatunk meg.

A Resident Evil: Revelations 2 első epizódja február 25-én jelenik meg.

9 komment - szólj hozzá!