RE: Revelations 2 - részletek a Raid Mode-ról

A Resident Evil: Revelations-ben megismert Raid Mode visszatér a folytatásban is. Rengeteg pálya és karakter lesz már elérhető az első epizódban is, azonban az online harcokhoz meg kell várni az utolsó rész megjelenését.

Kommentek

#9
...hálát adhatnak az istennek ha egyáltalán megközelítik a remastered eredményeit.
#8
Ez valami istentelenül gagyi. Mintha valami mobileszközről pottyant volna gépekre ez is.Ótvar grafika, arcade játékmenet és még sorolhatnám. Komolyan mondom ez már csak a Dead Aim-el és a Gaiden-el van egy szinten. A 25 részből az utolsó 4 legprimitívebb között.
#7
Törölt felhasználó
#5: Meg nyilván több xp jár ha közelharcot is használsz puffogtatás helyett.

#6: Kár ezen kiakadni, olyan ez mint egy speedrun, csak ezúttal egy "hivatalos" módot találtak ki rá, nem pedig te találod ki a fő játékban. Az is röhej ennyi erővel, hogy a Doomban már a liftben irányba állsz, hogy majd merre rohansz ki, hogy minél gyorsabban végfuss a pályán.
#6
#5: Nem azzal van a baj hanem azzal hogy van benne ilyen lehetőség. Ez elv egy túlélő horror. Mióta reális az hogy befutsz a zombik közé rugdosni ha egyszer az lenne cél a játékban hogy túléld, ne pedig az hogy agyongyepáld az összes zombit.
#5
Olvastátok? A lényeg, hogy minél gyorsabban végigérjünk. Mivel ez a leggyorsabb mód még jó, hogy ezt csinálják...
#4
A 4 rész óta a megszállottak és fertőzöttek legjobb ellenszere.
#3
-.-
#2
Istenem de idegesítő fejlövés rúgás,fejlövés rúgás ,fejlövés rúgás
#1
Aj már megint fejlövés és rúgás, fejlövés és rúgás, fejlövés és rúgás...