LEGO-játékot kap a Jurassic World és az Avengers

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, tényleg legósítják az idén mozikba kerülő Jurassic Worldöt. Pluszban a Warner Bros. bejelentette, hogy az új Bosszúállók-film is megkapja a saját legós adaptációját.

A Warner Bros. az imént bejelentette, hogy idén érkezik a LEGO Jurassic World és a LEGO Marvel’s Avengers. Az előbbi adaptáció nem meglepetés, elvégre már feltűnt az egyik áruház kínálatában és a LEGO Batman 3: Beyond Gothamben is utaltak rá.

A LEGO Jurassic World júniusban érkezik PC-re, 3DS-re, Wii U-ra, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re és PS Vitára. A fejlesztést továbbra is a TT Games végzi, noha nem csupán az új mozifilmet dolgozzák fel, hanem a korábbi három részt is.

Idén ősszel jelenik meg a LEGO Marvel’s Avengers, melyben a két Bosszúállók-film eseményeit élhetjük majd át az ismerős karaktereket irányítva. A platformlista ugyanaz, mint a LEGO Jurassic Worldé.

Lábjegyzetként ide írjuk, hogy a LEGO Ninjago: Shadow of Ronin március 27-én landol a boltokban 3DS-en és Vitán.

22.
22.
Akármilyen uncsi már a lego téma, azért a Jurassic World jó lesz, ha az első három részt is feldolgozza, akkor azért abban lesz tartalom bőven! Plusz milyen rég volt már JP-s játék, meg olyanok is voltak, amilyenek, én ezt várom kivételesen :D
21.
21.
Doom1999
20.
20.
Nottingham
Hogy mikor allnak mar le ezzel a szenny Legoval...
19.
19.
DON GONDOCS
ugy mondtam lesz lego gyűrűk ura, már csak a transformers. múmia, Night at the Museum, vissza a jövőbe, Doctor Who, hunger games, Star Trek, Hellboy mission impossible hiányzik
18.
18.
Dark_Temptation
A wolverine játék hatalmas játék volt. ahhoz hasonlókat kéne készíteniük nm egyfolytában csak legot....... Alairom legoval is jó Játszani.. De én egy fél óra, óra múlva teljesen megunom
17.
17.
x360player
Egy LEGO Miami Vice-ért ölni tudnék. Mekkora lenne! :)
15.
15.
Norbi-wan
#14: Legoputyinnal :D ... még meg is vennék :D :D
14.
14.
Solid Snake1984
Lego Barátok közt nem lesz? Megnézni Berényi Mikit , meg Magdi anyust legóban...őrület, miket ki nem találnak. A következő Lego Dallas lesz Lego Jockeyval és Legoolajjal...
Mondok jobbat.
Lego EU LegoMerkellel és Legoputyinnal.
:D
13.
13.
KeXxX
#10: Akkor viszont a Rocksteady készítse az Avangers játékot. Viszont sok pénzbe és időbe telne, és kurva nagy lenne az elvárás.
10.
10.
roli33
Miért nem lehet egy rendes Marvel játékot készíteni? Nem LEGO-t! Tudom én, hogy olcsóbb meg könnyebb meg kifizetődőbb, és hogy ezek is jók, de alapvetően gyerekeknek készülnek. Ilyenkor eszembe jutnak a JÓ képregényfilm alapján készült játékok: Spider-Man 2, 3, Web of Shadows, Shattered Dimensions X-Men Origins: Wolverine, Batman Arkham... lehetne az Avengersből is, de sajna úgyse lesz, amíg a LEGO címek ilyen sikeresek.
9.
9.
Gykrizsi
Akkor mi volt a LEGO Marvel Super Heroes. Az is az volt, csak egy történettel, de minden karakter benne volt. Akkor jöhetne inkább egy Super Heroes 2.

Vagy inkább a Hobbit 3, ha már decemberre ígérték.
8.
8.
predator90
#6: Kivitelezhetetlen lenne az elnképzeléseknek tekintve a 3d-s marvel,dc adaptációkat. Fájdalmas eredmény lenne ahogy az elöttem lévö is emlitette. És legoba könnyebb,egyszerübb, OLCSOBB,minimális elvárású minden téren.
Minek törjék magukat csúcs J.P. v Marvel A. játékért ha legoba ugyanannyiért többen megveszik
7.
7.
eszem
#6: Engem pl. nem érdekelne, ismerve a film franchise-ból készült játékokat és minőségüket, jobb is, hogy nincs. Ellenben a Lego játékokkal, bármennyire is egy kaptafa, el tudok szórakozni hosszabb-röviden távon.
6.
6.
Blueberry
Miért nem lehet rendes bosszúállókat csináni?
3.
3.
Dom Q
Ez az. Nagyon örülök a LEGO Bosszúállóknak. Amint lehet már rendelem is elő.
1.
1.
fojesz
És ha már LEGO Avengers: https://twitter.com/LEGO_Group/status/560800745881346048
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...