PlayStation Plus - íme, a februári játékok

A Games with Gold februári kínálatának leleplezése után a Sony is bejelentette, milyen játékokat kapnak ezúttal a PlayStation Plus-előfizetők. A felhozatal ezúttal elképesztően erős.

Kommentek

#54
Transistor tavalyi év egyik legjobb indie címe, (persze a militarista, jó eget is lekáromkodó, trigger-finger vérpistiknek nem fog tetszeni). Rogue Legacy-ról is csak jót olvastam, ill. Apotheon se néz ki rossznak.
Elhiszem, hogy várják az emberek az AAA címeket, de most ez a felhozatal egyáltalán nem rossz.
#53
50. ahogy már írtam akciók voltak mindenhol + feleződik az összeg, mert haverral felesben vásárolunk közös accal vásárolunk. BF4 volt 5E, FC4 mondjuk kicsivel több, 13euró :-) Most pl. akciós a Wolfenstein,az is nagyjából 13E lenne.

51. ebben az egyben igazat adok neked. Még a PS3-as PSN is ezerszer stabilabb volt, mint amit a PS4-re dobtak össze. Mindkét konzolon van erős oldal, és hiányosság is bőven. A PS+ra viszont az embernek egy rossz szava nem lehet.
PSN-el mondjuk eddig szerencsés voltam, én novemberben vettem, és csak a decemberi leállást vettem csak észre eddig. Viszont nem vagyok az a multizó, non-stop chatelő ember, talán azért.
#50
#46: Áruld már el,hogy tudtál venni fc4,gtav 4.600ft ért?
#49
Elfogadható.
#48
#41: Tényleg, a Driveclub még mindig nem jött a plus előfizetőknek. Annyira régen kellett volna jönnie, hogy el is felejtettem. Lehet ez is volt a céljuk.
#47
#46: +1
#46
Fura, hogy ennyi a rinya a ps+ ingyenes címek körül. Xbox 360 esetében simán legombolta ezt az összeget rólam anno a Microsoft csak a mulitért. Itt legalább most már kapok bónuszba még ingyen játékokat is. Ráadásul az egész évet kellene vennetek, nem a gyenge hónapokat. Vegyük az én esetemet – közös accal, akciósan vettem éves ps+ előfizetést 5000forintért. Megkaptam ingyen az Infamoust FL-t, és az Injusticet. Már ez a két játék azonnal visszahozta a kifizetett összeg többszörösét, és még 10hónapig fogom kapni a játékokat. Igaz javát le se töltöm, ha ilyen kínálat lesz, de szerintem év eleje és vége mindig ilyen erős lesz. Említettétek a Killzone-t. Én szóltam, hogy JPN PS+on az volt most ingyenes. Szóval azt is gyors végigvittem a 14napos trial alatt, de szerintem az is hamarosan megérkezik ebbe a régióba is.
A rengeteg akciót már meg sem említem, hogy sok játék van akciósan ps+ tagok féláron. Az elmúlt 2hónapban 5-15eurós áron vettem olyan játékokat, mint BF4, Driveclub, GTAV, FC4, LBP4, NFS:Rivals.

Szóval ha nyitott szemmel nézi az ember a PS+t, akkor egy rohadt jó dolog, csak ezt rengetegen nem látják.
#45
#44: Ha kicsit visszaolvasol, láthatod, hogy örültem a Transistor érkezésének.

Annak nem örülök, hogy van egy erős konzolom, amin gameboy advanced-szintű játékoknak kellene, hogy örüljek. Van egy 6.3-as okostelefonom, az indie jöhet arra, de otthon, egy 100 centis tévén valóban inkább egy CoD-ra szeretném mereszteni a szemem.
#44
#40: Az indie játékok legalább készen vannak és nem kell 2 hónap mire működőképessé teszik...
Plusz olcsóak és. Gyakran az indie játékok sokkal minőségibbek mint a nagy AAA játékok.
De ha neked inkább kell egy újabb COD vagy BF akkor csak sajnálni tudlak, hogy egy olyan mesterművet kihagysz mint a Transistor vagy a Dust.
#43
#42: Ja, hát volt budget, meg freeware, meg shareware, meg flash-játékok, de az biztos, hogy a store-t nem szemetelték tele ilyenekkel. Ez a tendencia a steam-en kezdődött és nagyon sajnálom, hogy begyűrűzött a PSN-re is. Az indie game-k külön kategóriában kellene, hogy menjenek, nem ömlesztve a rendes címekkel.
#42
#36: Nincs az indie címekel gond, csak ezek régen ingyé voltak, valamikor freeware gamek nek hívták őket. mindenki számára elérhető volt.

Akit érdekel, NÉZZE meg nyugodtan.
http://gamejolt.com/
#41
Transistor igen jó cucc, szerencse nem vettem meg, de körülöttem sokan igen és dícsérik, szóval ez a hónap szerintem PS4 tekintetében közepestől kicsit jobb. Én nem várok mindig AAA-s játékokat. Infamoust pl. még le se töltöttem, ezt le fogom.

A vicc viszont az, hogy a Driver Clubot még mindig nem adták oda, pedig a Store azt mondja mivel nekem megvan ezért ezt és ezt nem vehetem meg hozzá. Nyitó PS+ ajándéknak ígérték és másfél évvel utána se tudták még odaadni, eddig azt hittem szerverterheltség miatt, de most már aligha.
#40
#37: Akkor gondolkozz rajta kicsit.

Egy másik fórumon volt egy nagyon jó komment, teljesen egyetértek vele:

"Többek között azért is megy ez a sírás (részemről is), mert sokaknak csalódás a generáció. Bő 1 év eltelt, és amiből javarészt áll a generáció azok az indie játékok, és a remastered HD kiadások, illetve az agyon patchelt, bugos játékok. Van egy maréknyi felhozatal, amire azt lehet mondani, hogy igazán megérte megvenni a gépeket. Nekem speciál az indie játékok kifulladtak a Braid, Limbo érában. Sem a PS1, sem a PS2 generációban nem voltak ilyen 8bites játékok, vagy 4-5 órás sidescrollozós csodák. Nyilván volt 1-2, de teljesen elvesztek a felhozatalban. Valamennyire igaz ez az előző generációra, legalábbis az első felére. Most mi van? 120K gépen hónapról hónapra ilyen bejelentések jönnek. Mindenki vár valami új címet, vagy egy régi cím folytatását, majd mi jön? Indie, HD, vagy valami mobilos cucc átirata. Ez az ami siralmas. Az meg pláne az, mikor PS+ is ilyenekkel nyomják ki a játékosok szemét, holott a PS4 mocskosul jól fogy, az előfizetők számát meg sem említve. Persze van egy tábor akiknek ezek a játékok bejönnek, mert retro, mert ötletes, de legalább ugyanekkora az a tábor akiknek már a tökük tele van ezzel. "
#39
A Rogue Legacy jónak tűnik, valószínű a későbbi szinteken nem túl egyszerű :)
#38
#36: Ez így igaz.Az AAA címekre van szükségünk.
A PS VIta is azért haldoklig mert csak az igénytelen indie játék megy.
Valamelyik hónapba plus-hoz olyan ps vita játékot adtak ami egy mobile telefonos játék vita portjának tűnt.Z-run a neve.
#37
#36: Ennél nagyobb baromságot már rég nem olvastam...