Elhagyta a Gearboxot a Borderlands 2 írója

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 1.
  • Hír
Link másolása
Anthony Burch, a Borderlands 2 vezető írója elhagyta a Gearbox Software-t és Los Angelesbe költözött, ahol a sorozatbizniszben próbál majd szerencsét. A humorát a jövőben más médiumon élvezhetjük.

Anthony Burch egy időre biztosan felhagy a játékfejlesztéssel, lévén otthagyta a Gearbox csapatát és Los Angelesbe költözött, hogy a Hulu TV-nek írjon viccesebbnél viccesebb forgatókönyveket egy készülő TV-sorozathoz - tudtuk meg az úriember tweetjéből

A Borderlands sajátos humorát Burchnak köszönhettük és a legutóbbi rész, a Borderlands: The Pre-Sequel! munkálataiból is kivette a részét kreatív ötleteivel.

A vígjáték műfaja nem ismeretlen Burch számára, lévén a 2008-ig futó, a Hey Ash, Whatcha Playin'? című YouTube-sorozatban is szerepelt. Egy későbbi Twitter-bejegyzésében kitért arra is, hogy azért nem szakít végleg a videojátékokkal.

Ami pedig Burch új munkáját illeti: a sorozatot Freddie Wong cége, a RocketJump készíti a Hulunak. Freddiew nemrégiben a Video Game High School című sorozattal borzolta a kedélyeket a YouTube-on.

4.
4.
Dio papa
#3: A Pre-t nem ő írta... A csávónak meg marha jó humora van, nagy kár... Remélem a 3. részhez sikerül találni egy másik tehetséges írót.
3.
3.
Teuton
#2: A kettes tényleg jó volt, de a Pre-Sequel már nem ért a közelébe. Ha kezdett kiégni játékba való poénok terén akkor lehet így a jobb.
2.
2.
Ecneb
#1: Miért? Történet és humor termén rendesen el volt látva 2.
1.
1.
Darox
Mit ne mondjak nem nagy veszteség.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...