Erre a Portal 2-modra érdemes lesz várnunk

A Portal Stories: Mel egy igazán ígéretes Portal 2-mod, amely egy teljesen új történettel és főszereplővel bír, ráadásul 20 izgalmas pályát tartalmaz. Ha tényleg minőségi bővítményre vágysz, akkor kár lenne kihagynod.

A lelkes rajongókból álló Prism Studios hamarosan elkészül a Portal Stories: Mel névre keresztelt Portal 2-moddal, amely egy sztoriközpontú kiegészítő lesz teljesen új főhőssel és pályákkal. A történet a Portal 1 és 2 közötti eseményeket meséli el.

Az Aperture: Science első éveiben a lelkes tudósok azon fáradoztak, hogy minden flottul működjön, ám hiba csúszik a számításukba. A hibás teszteken sajnos hősünk, Mel is részt vesz és amikor beüt a baj, menekülnie kell. Ki az a szélhámosnak tűnő Cave Johnson? Mi történt a létesítménnyel és a személyzettel? Mel ezekre a kérdésekre keresi a választ.

Az egyedi fejtörőkkel, animációkkal, modellekkel, textúrákkal és a Portal Gun hetvenes évekbeli prototípusával felvértezett mod még ebben a negyedévben megjelenik PC-re, Macre és Linuxra. Csupán a Portal 2 alapjátéka szükséges hozzá.

11 komment - szólj hozzá!