Erre a Portal 2-modra érdemes lesz várnunk

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 1.
  • Letöltés
Link másolása
A Portal Stories: Mel egy igazán ígéretes Portal 2-mod, amely egy teljesen új történettel és főszereplővel bír, ráadásul 20 izgalmas pályát tartalmaz. Ha tényleg minőségi bővítményre vágysz, akkor kár lenne kihagynod.

A lelkes rajongókból álló Prism Studios hamarosan elkészül a Portal Stories: Mel névre keresztelt Portal 2-moddal, amely egy sztoriközpontú kiegészítő lesz teljesen új főhőssel és pályákkal. A történet a Portal 1 és 2 közötti eseményeket meséli el.

Az Aperture: Science első éveiben a lelkes tudósok azon fáradoztak, hogy minden flottul működjön, ám hiba csúszik a számításukba. A hibás teszteken sajnos hősünk, Mel is részt vesz és amikor beüt a baj, menekülnie kell. Ki az a szélhámosnak tűnő Cave Johnson? Mi történt a létesítménnyel és a személyzettel? Mel ezekre a kérdésekre keresi a választ.

Az egyedi fejtörőkkel, animációkkal, modellekkel, textúrákkal és a Portal Gun hetvenes évekbeli prototípusával felvértezett mod még ebben a negyedévben megjelenik PC-re, Macre és Linuxra. Csupán a Portal 2 alapjátéka szükséges hozzá.

11.
11.
névtelenség
#9: Mitől megmondó emberkék? Mert nem tudsz írni?
Fuck logic
8.
8.
Chrysh
Egy kis OFF: Aperture Tag-et vki próbálta már?
6.
6.
TheNick
#4: Főleg, hogy ingyenes lesz. :D
5.
5.
BálintYYY
Magyar stuka villamos! Hungarians everywhere!
4.
4.
p3ti
És nemjön konzolra...ahj - nagyon kevés játéknak vagyok hajlandó megvenni a DLC -jét, talán a Portal lenne az 1ik.. :(
3.
3.
medson
Ez valami marha jónak ígérkezik! :)
2.
2.
Nesze nektek DLC-k.. Amúgy még a zene is új nem?
1.
1.
Pharaoh
Ááááá! Imádtam a 2-t (az egyet sem vetem meg :) )! Alig bírok várni. Mostanában semmi újdonságot nem tudnak mutatni a játékok. Ez viszont egy egyedi koncepció, élvezetes megvalósítással. Ha ez a folytatás is hasonló minőségű lesz, kötelező darab (számomra legalább is).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...