Képek a Driver-epizódról, ami sosem készült el

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 4.
  • Gyászhír
Link másolása
A Driver: San Francisco előtt egy másik Driver is készült, pontosabban ez lett volna a sorozat folytatása, ha a Ubisoft végül nem a Ubisoft Reflectionsre, hanem a Sumo Digitalra bízza az új rész elkészítését.

Az alábbi concept artokat Christian Bravery, a Lighting Lights dizájnstúdió munkatársa tette közzé, és eredetileg egy Driver 5 munkacímet viselő projekthez készültek.

Ebből kitalálhattátok, hogy a Driver-sorozat folytatásáról lett volna szó, ami viszont érdekes, hogy a Sumo Digital (Sonic & Sega All-Stars Racing) fejlesztette PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii-re, és 2011 elején akarták kiadni. A Sumo Digital számára persze már akkor sem volt ismeretlen a Driver-sorozat, hiszen a Ubisoft Reflections közreműködésével ők készítették el a cím PSP-s epizódját, a Driver '76-ot is.


A "Driver 5" viszont nem volt hosszú életű projekt, a srácok csak az előkészületi fázisig jutottak, a Ubisoft ekkortájt szólt nekik ugyanis, hogy a Reflectionsszel dolgoznának tovább, méghozzá azon az anyagon, amiből végül a Driver: San Francisco lett.


A Sumo Digital új Driverjéből így ez a hat darab concept art maradt nekünk: ezek alapján a játékban fontos szerepet kapott volna a rombolható környezet, Tanner legalábbis láthatóan úgy menekül, hogy a nyomában kő kövön nem marad.

1.
1.
DON GONDOCS
Stílusos képek, a driver Francisco kifejezetten jól sikerült rész volt, majd talán egyszer az új rész megint hozz egy pár álmatlan éjszakát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...