Frissítve: Itt a Star Wars Humble Bundle

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 12.
  • Hír
Link másolása
Ismét nagyot gurított a Humble Bundle csapata, ezúttal kilenc Star Wars-játékra csaphatsz le nagyon baráti áron, a pénzedet pedig szokás szerint jótékonysági célra is fordíthatod.

A minap új Humble Bundle-t kaptunk, méghozzá Star Wars témájút: ezúttal kilenc Star Wars-játékra csaphatsz le (plusz a későbbi bővítések, ugye), a pénzedet pedig szokás szerint saját belátásod szerint oszthatod szét a fejlesztők, az akció szervezői és az azt támogató jótékonysági szervezet között. Ezúttal a Star Wars: Force for Change segíti a gyűjtést, ami a jótékonysági célokra fordított pénzeket a UNICEF-nek továbbítja.

A játékfelhozatalt alább soroltuk fel a különböző szinteknek megfelelően. Nem árt tudni, hogy mindegyik játékhoz steames kód jár, és bár Windowson mindegyikük beváltható, Macintoshon csak néhány cím működik:

Ha legalább 1 dollárt fizetsz, akkor tiéd lehet a:

  • Star Wars: Knights of the Old Republic
  • Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy
  • Star Wars: Dark Forces


Ha legalább 12 dollárt, akkor a következő címek ütik a markodat:

  • Star Wars: Empire at War - Gold Pack
  • Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition
  • Star Wars: The Force Unleashed II


Ha az átlagnak megfelelő összeget (ez most 11,31 dollár) szánsz az akcióra, akkor pedig ezek:

  • Star Wars: Battlefront II
  • Star Wars: Knights of the Old Republic II - The Sith Lords
  • Star Wars: Republic Commando


Update! A csomag három új játékkal bővült ki a minap: azok, akik az átlagon felüli összeget fizetik (vagy fizették be), megkapják a Star Wars: Jedi Knight - Dark Forces II, a Star Wars: Jedi Knight II - Jedi Outcast és a Star Wars: Starfighter játékokat is!

27.
27.
DON GONDOCS
#25: így inkább befizeti a net/live/ps+ díját, mint a víz/távhőszámlát. Azért ez már egy nagyon szélsőséges megoldás, még egy gamernek is.
26.
26.
Giggsy
#25: Már bocs, de most hó vége van? Vagy mikor kezdődött a Star Wars Bundle, hó vége volt? Én február 3-án kaptam róla az e-mailt, és a fizu a legtöbb helyen vagy hó végén, vagy hó elején van. A Humble Bundlenál pedig folyamatosan vannak akciók, tehát itt szó nincs arról, hogy direktbe időzíteni akarták volna valahova. Most Star Wars akció, máskor más. Az meg, hogy most 12 Euróért veheted meg azt, ami máskor 40, nehogy már ne érje meg annak, akit ez érdekel. Aki ennyit sem tud áldozni a hobbijára, az keressen más hobbit, de komolyan. Ennyi pénzből egy dohányos a heti cigijét nem veszi meg.
25.
25.
Juha
#24 és persze a legszegényebb réteg egy részének sincs pénze alkoholra és cigire...

Sajnos sok embert ismerek, akik tényleg játékfüggők, így inkább befizeti a net/live/ps+ díját, mint a víz/távhőszámlát.

Az akciók meg direkt jönnek hó végén, mert globálisan hó elejên megveszik teljes áron is a termékeket, hó végén meg örülnek, ha vki vásárol... (Persze ahol havi fizu van, nem heti)
24.
24.
Giggsy
#22: Pedig igaza van. Ha van neted, játékra alkalmas számítógéped és elbaszni való időd arra, hogy egy játékoldalon írogass, akkor igen valószínűtlen, hogy ne legyen 3000 Forintod egy egész csomagnyi játékra. Tényleg vannak, akiknek Forintva ki van számolva a pénzük, de nekik meg nem igazán van okuk idejönni, lévén valószínűleg se konzolra, se játékra alkalmas PC-re nincs keretük...
23.
23.
Csoola
#21: A játékok nagy részét most adták ki újra GoG-on, valószínűleg ilyen verziók ezek is, szóval gond nélkül futnak modern gépeken jelenlegi oprendszerekkel.
22.
22.
csete1
#17: Ha te ideállnál elém és előadnád ezt a dumát hogy azért nincs pénzem mert felelőtlenül kezelem, tuti hogy rajzolnék egy monoklit a szemed alá barátom :D

Norbiii mondja jól, egyszer fent, egyszer lent. Fűtésszezon van, ilyenkor azért inkább lent.
21.
21.
kanguru
Aki netan azt hiszi megveszi a csomagot es egy Win7-8.1-es gepen ezek mind elindulnak az csak amitja onmagat :D
19.
19.
Norbiii
#17: De tiszteletben tartom a véleményed.
18.
18.
Norbiii
#17: Köszönöm a válaszod, ami normális volt, viszont nem értek egyet vele, mert ez általánosítás. Azért velünk is fordult már elő, hogy nem volt 3 ezer forint ilyen-olyan célra, pedig van netünk, és még szegénynek sem mondanám magunkat. Egyszer fenn, egyszer lenn......:))))))))))
17.
17.
ADMlN
#6: Tartalmas és mélyenszántó érvelésed belém fojtotta a szót!

#8: Természetesen vannak sanyarú sorsú, szegény delikvensek akik nem engedhetik meg, hogy 3k-t félre rakjanak havonta. De azok szerintem nem itt lopják napot. Nem kell Sherlock Holmes-nak lenni, hogy az ember belássa, hogy azokról akik itt írogatnak 3 dolog elmondható:
- Szeretik a játékokat, ergo időnként költeni is szoktak rá, ez különösképp igaz, mivel vásárlási szándékról írták, tehát nem megrögzött torrent-huszárokról van szó.
- Rendelkeznek internet kapcsolattal és valamilyen olyan eszközzel amivel használni is tudják (PC, táblagép, telefon, stb...).
- Alapvető szükségleteik ki vannak elégítve (nem éheznek, van tető a fejük fölött...stb), tehát a Maslow piramis csúcsán helyezkednek el mivel van idejük és motivációjuk, hogy egy ilyen oldalra írogassanak.
Ezekből már könnyen levonható, hogy nem a társadalom alján élő, sanyargók közé tartoznak, akik nem tudnak 3000Ft-tot félrerakni, itt szerintem szimplán felelőtlen pénzkezelésről van szó.
A legveszélyesebb dolog amit az ember az anyagi életben tehet, ha fizetésről fizetésre él.
16.
16.
mdr88
Wáhháááháá I love Humble Bundle :D
15.
15.
markoci555
Na bmeg... 3000 Ft van a kártyámon, ez meg egy kicsivel több
14.
14.
markoci555
3 megvan belőle, de szerintem még így is megveszem
pl force unleashed-ről sok rosszat hallottam, de szívesen kipróbálnám, ha egyáltalán elmegy a gépen
Battlefront 2-t remélem lehet lanon tolni.
13.
13.
LiMiT
Ha nem költöttem volna többet a hónapban akkor most lenne pénzem, de a maradék már kell másra, ennyi. Be van osztva, a játékra költött limitet túlléptem, ami nálam azt jelenti hogy ha 500 Ft lenne 15 játék akkor sem venném meg mert már a határon felül van, de ez akor sem változtat azon hamit Rabit Wars írt. Bármilyen sale vagy olyan humble bundle ami érdekel van az biztos hogy akkora van belőve amikor már nincs feleslegesen költhető pénzem. 1-3 nappal fizu előtt, csak hogy még épp ki legyen centizve a fizuérkezés előttre az árazások lejárása. :] fml
11.
11.
grieves13
#10: A zold csomag akkor jar, ha tobbet fizetsz, mint az atlag... ami jelen pillanatban 11,37$ viszont akkor kapsz meg mindent, ha 12-t fizetsz... Azonban szamolni kell azzal is, hogy akar 12fole is mehet az atlag... hisz ha megnezed, akkor a 10legtobbet fizeto ember 100-222 dollar kozott fizetett...
10.
10.
cranklay
Sziasztok már nem azért de én vagyoka hülye ehez valszeg? Akkor ha 12 csengetek akkor nem jár az ami 11.36 ért igen és fordítva vagy minen jár akkor?
Amugy jobb helyeken 31-én fizu van mint nálunk :)
9.
9.
rappit
#2: Még van 13 napod spórolni rá :D
8.
8.
Norbiii
#4: Szubjektív véleményem következik, ergo nem szentírás! Vannak szegényebb és jómódúbb emberek. Valakinek több a pénze, valakinek kevesebb. Valakinek gondot okoz egy videojáték megvétele, valaki meg még kenyeret sem tud venni. Mindenki másképp TUDJA beosztani a pénzért, ezért amit írtál szerintem nagy butaság! Bocsi. :)
7.
7.
randall13
Nekem már a sokadik eset, hogy 1$ helyett 1Ft-ot vesz le a kártyámról... Tök jó.
6.
6.
Trapyd
#4: Nekem van mégis azt kell mondjam, hogy ez egy kurva nagy baromság.
5.
5.
Sun9us
#4: Azért ez jogos.....
4.
4.
ADMlN
Ha nincs 3000 forint szabadon elkölthető pénzetek a hónap bármely szakaszában, akkor valamit nem jól csináltok.
3.
3.
Rabit Wars
#2: Amúgy ez ilyen "Murphy törvénye" mindig fizu előtt van vmi leárazás, akár steam-en akár Humble-in sosincs pénz rá hónap végém kezdek hozzá szokni, de tényleg! :D
2.
2.
LiMiT
Fizetés előtt amikor már nincs mit elkölteni. Goddamit
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...