25 perc a Xenoblade Chronicles X-ből

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 6.
  • Hír
Link másolása
Nagy adag Xenoblade Chronicles-infó és látnivaló érkezett: 25 percig nézegethetjük a Wii U-exkluzív Xenoblade Chronicles X-et, de a New 3DS-re készülő Xenoblade Chronicles 3D-ről is vannak friss anyagaink.

A Nintendo az imént 25 percig demózta a Xenoblade Chronicles X-et, ami április 29-én jelenik meg Japánban, és valószínűleg még idén beveszi az európai Wii U-kat is. A Monolith Soft a Nintendo Wii sikercímének, a Xenoblade Chronicles szellemi örökösének szánja a címet, történet terén viszont nem lesz kapocs a két játék között.


A játék a Mira nevű bolygón játszódik, amely öt szabadon felfedezhető kontinenst kínál a játékosoknak. Kalandjaink során a nagyobb városoktól kezdve (lásd New Los Angelest a videóban) a hatalmas nyílt területekig mindenféle helyszínre eljutunk, ahol természetesen ellenfelek hada vár ránk, méghozzá változatos mennyiségben és méretben.

A legjobb, hogy a játékban négyfős kooperatív mód is lesz, információcsere és kereskedelem szintjén viszont harminckét játékos is kapcsolatban lehet egyidejűleg.

A Xenoblade Chronicles X 720p-s felbontással érkezik, a japán verzió egy 22,7 GB-os letöltést jelent majd. A GamePad esetében támogatott lesz az Off-TV Play, illetve Pro Controllert és USB-s billentyűzetet is használhatunk a játékhoz.

Amiibo-támogatással jön a 3DS-es Xenoblade Chronicles

Mint ismert, a New 3DS-ekre (és az erősebb processzor miatt csak azokra) a Wii-s Xenoblade Chronicles átirata is megjelenik majd, méghozzá április 2-án. A játék saját Amiibo-figurával érkezik.


4.
4.
Gykrizsi
3.
3.
PaprikaJancsi
Ezért jó, ha van otthon egy WiiU :)
2.
2.
Ronaldo-o-o
1.
1.
Raizen25
Hát ez jöhetne ps4 re is :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...