Élőszereplős The Legend of Zelda-sorozat készül?

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 7.
  • Pletyka
Link másolása
A Netflix állítólag TV-sorozatot készít az egyik népszerű Nintendo-játékról, a The Legend of Zeldáról. A Wall Street Journal úgy tudja, hogy az élőszereplős széria egyfajta "családbarát Trónok harca" lesz. Érdekesen hangzik!

A The Wall Street Journal úgy tudja, hogy a Netflix élőszereplős TV-sorozatot készít a The Legend of Zelda alapján. A játékosok mellett a család minden tagját megszólítaná, fantasy beütésű drámát kapnánk, hasonlóan a Trónok harcához - igaz, vér és meztelenkedés nélkül.

A Zelda-sorozat még a fejlesztés nagyon korai szakaszában van, a pletykák szerint a Netflix és a Nintendo szorosan együttműködik a projekten és jelenleg forgatókönyvírót keresnek hozzá. Persze az is előfordulhat, hogy az érintett felek valamelyike még a bejelentés előtt kinyírja a sorozatot.

Egyelőre sem a Nintendo, sem a Netflix nem reagált a szóbeszédekre. A streaming szolgáltató számos saját gyártású sorozatot készített eddig: a House of Cards, az Orange is the New Black és a Marco Polo is nagy sikernek örvend, és hamarosan egy Daredevil témájú szériával is előáll.

1989-ben egyébként már született egy rövid életű The Legend of Zelda rajzfilmsorozat: 13 részt élt meg és a DIC Entertainment készítette.

2.
2.
tommy93
Nem tudom miért nem láttak inkább abban potenciált, amikor azt hiszem az egyik E3-an mutattak be egy anime stílusú trailert...
1.
1.
DON GONDOCS
Inkább ne, anime jöhet, de a live action sorozat gyalázat lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...