Nagyon jól fogy a felújított Resident Evil

Sőt nemcsak jól fogy, de a Capcomnál már rekorder is: habár a pontos számokat nem ismerjük, állítólag a kiadónak eddig egyetlen digitális címe sem volt ilyen népszerű a vásárlók körében.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#15
Nagyon helyes!
Most már jöhetnek az új igazi horror játékok :)
#14
Ha más néven jött volna ki 4.5.6.rész akkor semmi gond nem lenne velük!A 4.rész meg nagy játék is volt,csak butácska :)
#13
Én is végigtoltam minden számozott részt, jó lenne, ha visszatérnének a túlélőhorror műfajhoz (egyedül parázni a sötétben :) ), viszont az 5-6 részt sem kell rossznak tituálni, egyszerűen csak más stílus. Próbáljátok meg haverral ketten egy TV-n, garantált szórakozás, a legjobb coop game-k között vannak!
#12
Törölt felhasználó
#7: Szerintem közelebb állt, mint például az 5 vagy a 6. Voltak abban is fejtörők, meg sztoriközpontúbb volt, szóval szerintem jó cucc volt a Revelations.
#11
Hat, a zombik igazan mehetnenek mar a sulyesztobe.. Baromira unalmasak es butak.
#10
#9: ezért marad a ps2-gc részek újra kiadása, a 2-3 már a rajongókra marad.
#9
#8: Code Vera volt már, a Zero ezek után esélyes (bár ki tudja, mit írtak alá anno a Nintendo-val), a 2, 3 szerintem esélytelen, azokkal dolgozni is kéne :)
#8
Nagyon drukkoltam hogy jól fogyjon hiszen talán így reménykedhetünk egy resi 2,3,zero, code veronice hd remaster-ben.
#7
A Revelations ultra gagyi. Az első része is, és a most kijövő rész is annak tűnik. Nekem ne mondja azt senki hogy pont a Revelationssal tért vissza a sorozat a gyökerekhez, mikor szinte az tér el legjobban az eddig megszokott világtól.
#6
Azert szerintem a resi4 bitang volt :)
#5
felegyiModerátor
Itt kell agyalni, érzi a játékos a kihívást... ami nem abban fojtódik el hogy 2 millió zombit kell kilőni. Újra tereljék vissza a játékmenetet ebbe az irányba, kicsit vegyítsék a mostani ternd-el de épp csak egy kicsit... meglennénk!

Ezek után egy Biohazard 2-t :)
#4
Remèljük ha már normális új rèszt nem csinálnak a Zero-t mèg kiadják hasonló körítèssel.
#3
Hiányoznak a gondolkodást igénylő nagyágyuk!A Resi ezt most vissza csempészte,az életünkbe.
#2
YanezModerátor
#1: Jó kérdés! Képzeld el mi lenne, ha nem remake-t csinálnának, hanem egy új részt, mármint ilyen, vérbeli Rezis stílusban!