E3 2015: Idén a Bethesda is konferenciázik

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 10.
  • Teaser
Link másolása
Tessék jól megjegyezni: idén a Bethesda Softworks is tart E3-as sajtókonferenciát, sőt ez lesz neki az első ilyen, így joggal bízunk abban, hogy nagy durranásra készül a kiadó-fejlesztőcég.

A Bethesda bejelentette, hogy idén (és a történetében először) sajtókonferenciát tart az E3 apropóján, méghozzá június 14-én, vasárnap. A srácok ezen kívül csak egy teaser képet osztottak meg velünk, és bár nem részletezték, hogy mire készülnek, találgatni azért tudunk.

A bemutatón jó eséllyel előkerül majd a konzolokon június 9-én rajtoló The Elder Scrolls Online és a Battlecry, és a tavalyi teaser trailer után az is valószínű, hogy végre többet is láthatunk az új Doomból. Tegyük fel azonban telhetetlenül, hogy egy bejelentés miatt még nem konferenciázna a Bethesda... Akkor mi jöhet még? Dishonored 2? Fallout 4?

32.
32.
eldergirl
Ahhw, semmi TES utaló jel (U.U)
31.
31.
GAMEROD
A Bethesda eddig a legigényesebb kiadó, egy játékukban sem csalódtam, mind hozza a szintet hangulat és optimalizáció terén is. Egy fekete pont a javukra hogy a Wolfenstein-el ők hozták a köztudatba a 40 gigabájt méretű játékok korát.
30.
30.
Hab
#27: Az a 4,5 jó lesz 3,5-nek. 2011-ben jött ki a Skyrim (ebből kifolyólag 5 év van az Oblivion és közte), és még pár évig nekem megállja a helyét, viszont Fallout nagyon kéne. Ha bárkinek kiadták, akkor az remélem hogy az Obsidian, mert a New Vegas nagyon jó lett! Én TESVI-ra nem számítanék 2017 előtt.
29.
29.
dzsiádzsó
#28: Morrowind 2002-ben jött 4 év múlva 2006-ban az Oblivion, arra 4 évre pedig a Skyrim. A TESO nem tekinthető hagyományos TES-nek, ezt maguk a fejlesztők mondták, ráadásul 3 évet követően jött a Skyrim után, így a tempó tartás nálam sehogy sem stimmel :). Elvileg idén kéne jönni a TES VI-nak, ha tempónál tartunk, de előtte biztosan lesz valami tapasztalat gyűjtő játék az új grafikai és egyéb motorkhoz, mint a Fallout 3 volt a Skyrim esetében. Lehet most is a Fallout lesz a próba, bár állítólag nem ők fejlesztik, ahogyan a TESO-t sem a Bethesda azon csapata, akik egyébként a TEs-ekért felelősek, így van remény egy 1-2 éven belüli TES VI-ra. Én 2016 végét jósolnám.
28.
28.
Extol
#27: 2 év múlva jön új TES ha tartják az eddigi tempót
27.
27.
dzsiádzsó
TES még biztosan nem jön, sajnos ez a - előre jósolható - Online bukuvári eltolja, pedig már lassan 4,5 éve itt van a Skyrim - te jézus :D - és még mindig milyen jó :). Elvileg 4-5 évente jönnek TES-ek, de ez most változni látszik!
Reményeim szerint Fallout 4 demo lesz, TESO és egyéb apróságok bemutatása és a végén felcsillan egy TES VI logo, hiszen a Fallout 4 nem házon belül fejlesztik, hanem külsős csapat, pletykák szerint kuka volt a házon belüli rész, nem sikerült jól, inkább kiadták, ami valószínű is a nyilatkozatok és az elhúzódó fejlesztés miatt, tehát igazából semmi érdemleges nem készül a Bethesda konyháján évek óta, TESO-t sem ők hegesztették, szóval várjuk mi lesz itt :D
26.
26.
br1Koo
#24: Szerintem ha a fejlesztési időt nézzük a doom, meg a fallout 4 ami esélyes, én személy szerint 50-50 százalék esélyt látok ennek a két játéknak ( de persze remélem, hogy fallout 4 :D ).
25.
25.
guitarlord
Nem hiszem, hogy az új DooM itt fog bemutatkozni, bármennyire is szeretném....Akkor a QuakeCon-ra nem maradna nagy bumm, ami az id számára mérsékelten optimális, így is nagy érvágás, hogy Carmack nem beszél ott többet....

A Fallout 4 Engem személy szerint nem izgat, DooM-ot szeretnék :), viszont megértem a várakozást a másik oldalról is :).
24.
24.
Formula1fanatic
Végre már, hogy előbújnak a barlangjukból, remélem nem fullad ki a bemutatójuk egy Doom 4-ben és egy TESO kiegben. Titkon egy TES6 bejelentésben reménykedem, a Fallout4-ről már lemondtam.
22.
22.
KopyAti
Igen, én is egy Fallout 4-et várok a legjobban, de a többi sem közömnös a számomra.
21.
21.
p3ti
Fallout 4 ...istenem sosem vártam játékot ennyire.
19.
19.
hedzsooo
Mondjuk az új Wolfi kurta jó volt, nem bántam meg, hogy elővételben megvegyem, de az új DOOM bétájára azóta is várok, hogy jelezzenek! Arról esetleg nincsen valami pletyi, hogy mikorra várható? Azt hittem, hogy még tavaly, év vége felé kapunk vmi bétácskát belőle. :/
18.
18.
atesz89
Jó lenne egy új Wolfenstein ezúttal jó kis multival!
14.
14.
mestermagyar
#13: *azt hittem szégyenedben
13.
13.
mestermagyar
#12: Lol elsőre azthittem szégyemedben. Aztán megértettem a dörgést kocka elftársam.
12.
12.
medson
Ha Fallout 4 lesz én elbúcsúzom a napfénytől egy jó időre.
10.
10.
chymera
Legyen egy jó kis Wolfenstein. Az lenne a legjobb :D
8.
8.
kopic
GeoW trailer, Halo 5 gameplay, Conker 2 (erre úgyis csak pár százalék esély van), Borderlands 3.
7.
7.
godach
Ha Fallout lesz, és idén jön egy évvel előrehozom akkor a gépvásárlást.
2.
2.
br1Koo
Dishonored 2 szerintem valószínűtlen. Inkább egy Fallout 4 az ami sanszos és esélyes, és ami még fontosabb, hogy mindenki azt várja a leginkább az új TES mellett természetesen.
1.
1.
h.jozsa
Kiváncsian várom az idei E3-at!
Új ip-k érdekelnek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...