A Treyarch a zombikról beszél

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 11.
  • Videó
Link másolása
A múlt héten Mark Lamia, a Treyarch fejese egy közel félórás előadást tartott a Call of Duty zombimódjáról a DICE Summit 2015-ön. A számos érdekességet tartalmazó prezentációt most egyben megnézhetitek.

Mark Lamia február 4-én tartott egy pazar előadást a Call of Dutyk zombimódjáról. Noha mi új játékbejelentést vártunk, leginkább azok örülhettek, akik kíváncsiak a fejlesztések kulisszatitkaira. A kooperatív mókára kihegyezett játékmód a World at Warban debütált elsőként, azóta kétévente visszatér, és tavaly a Sledgehammer is átvette a hagyományt, hiszen az Advanced Warfare-ben is találtunk ilyen közönség-kedvenc extrát.

A Treyarch fejese elhintette, hogy a World at War zombimódját majdnem törölték, és csak a szerencsén múlt, hogy bekerült a végleges játékba.

A teljes prezentáció itt megtekinthető:

5.
5.
Falcon
nekem a waw és a bo1 ben tetszett de a bo2 ben picit sem túl kicsik lettek a pályák még ezt is sikerült elrontaniuk :( és a cod a grafikára jobban odafigyelhetne mert nagyon ronda már ps4 en
4.
4.
edelwolf
Maradjanak csak a zombik (pl.: Last of us, Walking Dead, Dead Island) csak térjenek vissza az FPS-ek a WW2 témára is! Én ezektől a modern lövöldéktől nem jövök izgalomba, a régi COD-oknak még volt atmoszférája, ezeknek nulla.
3.
3.
Ecneb
#2: Majdnem egy szavadat sem értem, de egyet értek!
Viszont semmi nem fog változni. Amíg igény van az agyatlan zombikra, a fejlesztők sem fognak változtatni, hiszen szinte 0 kódból áll az AI.
2.
2.
joshfeed
Okádok már a sok zombis gamétöl. Lejárt kotu uncsi lemez. Amcsikat akarok gyilkolászni tálobokkal, arabokkal, németekkel.
Elég már jófej szövetséges szopogatásból meg a döglött halottakból :)
1.
1.
DON GONDOCS
Ezen a Dice logon nem tudom túl tenni magam, olyan furán néz ki ott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...