A jövő héten jön a Resogun Defenders

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 12.
  • Letöltés
Link másolása
A Housemarque megerősítette, hogy a jövő hét folyamán érkezik a Resogun második DLC-je. A shoot 'em up bővítménye két új játékmóddal, illetve eddig soha nem látott power-upokkal bővíti a felhozatalt.

Sokáig kellett várnunk a Resogun második DLC-jére, ám a Housemarque és Sony XDEV megerősítette, hogy a Defenders február 18-án landol a PSN-en. A címből is kiderül, hogy ezúttal a védekezésé lesz a főszerep a két új játékmódban, a Protectorban és a Commandóban.

A Protectorban az emberiség utolsó kolóniáját kell védelmeznünk, kapunk két új power-upot is, a Super Boostot és a Teleportot. A Commando mód pedig egyfajta Missile Commandot csinál a Resogunból, itt már nem egy űrhajót irányítunk, hanem egy embert. Az ellenség az égből csap le, és bár kezdetben fejletlenek vagyunk, a felvehető extrák és tuningolható fegyverek segítenek valamelyest.

A Resogun Defenders 4,99 dollárba fáj, ám része a szezonbérletnek.

1.
1.
Binder
Ma érkezett egy 811.5 mb-os peccs amivel megjött a fotómód, és sok más újdonság. A menü is jócskán átalakult. Végre láthatóak az emberkék a menüben ahol kiválaszthatjkuk őket. Van fejlődési rendszer és kaptunk Challenge-eket is.
Várjuk a 18.-át. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...