Frissítve: Definitív kiadást kaphat a Darksiders II is

Habár a Nordic Games saját bevallása szerint előbb-utóbb folytatni szeretné a Darksiders-sorozatot, úgy tűnik, egyelőre a könnyebb utat választaná: jön a Darksiders II: Definitive Edition?

Az All Games Beta találata szerint több új Nordic Games-cím is megjelent az Amazon kínálatában: úgy tűnik, készül a Legend of Kay HD PS4-re, a The Book of Unwritten Tales 2 PS4-re és Xbox One-ra, az MX vs. ATV: Supercross - Encore Edition PS4-re, az Arcania: The Complete Tale PS4-re, és ami a legérdekesebb, a Darksiders II: Definitive Edition, szintén PS4-re.

A 2012-ben megjelent játék egyelőre 2015. december 31-i megjelenéssel van feltüntetve, ami nyilvánvalóan csak egy placeholder dátum, ennél pontosabbat a hivatalos bejelentéskor kapunk majd csak. Mármint ha lesz ilyen egyáltalán, de a játékipari trendek miatt egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a kiadó adna egy második esélyt a Darksiders folytatásának.

Mint ismert, a Nordic a THQ csődje után, kvázi "maraddékként" csapott le a Darksiders-sorozatra. Azóta ígérgeti, hogy előbb-utóbb szeretne folytatást a címhez, igaz, eddig csak egy gyűjteményes kiadásig jutott el. A cég állítólag már tárgyal az eredeti (és egy ideig crytekes) fejlesztőkkel a hogyantovábbról, sőt a THQ márkanevet is megvette, elvégre azt többen ismerik, mint a saját nevét.

Köszi, DON GONDOCS!

Update! A Nordic Games megerősítette a GameSpotnak, hogy tényleg készül a Darksiders II: Definitive Edition. A kiadó ennél több infót még nem akart elárulni, így azt sem tudjuk egyelőre, hogy lesz-e Xbox One-verzió az új kiadásból.

28 komment - szólj hozzá!