Marion Cotillard az Assassin's Creed-film fedélzetén

Minden jel szerint az Oscar-díjas színésznő, Marion Cotillard is játszani fog Michael Fassbender mellett az Assassin's Creed-mozifilmben. Ráadásul lapértesülések szerint több film is várható a videojáték alapján.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#17
#15: Desmond hiánya miatt egy igen kis tábor fújolna, ebben biztos vagyok. Eleve is az egész AC széria legfölöslegesebb szála az övé. Igen, tudom, úgy néz ki, mintha fontos lenne, de mégsem az. Most őszintén, mi változna, ha a komplett Desmond szálat kivágnánk a picsába? Semmi. És nem véletlen, hogy az első játéktól kezdve miért kapott egyre kevesebb törődést az ő története. Mert a kutyát nem érdekelte. Akadt pár rajongója, de ennyi.
#16
Törölt felhasználó
Emberek... nem unalmas még mindig ezen poénkodni?

#15: Én speciel nagyon szerettem a Desmond-szálat mindig is, ennek ellenére filmnél más a helyzet, és könnyen megbékélnék a hiányával. De ha minden igaz, a sztori az emlékek újraélésére fog épülni, ergó még ha nem is konkrétan Desmonddal (ki tudja mit találnak ki), de lesz egy szál napjainkban is.
#15
#8: Ez megint szubjektív. Nem csak az hogy Fassbender bejön-e neked Desmond szerepére vagy sem, hanem már előre borítékolható hogy ha nem Desmond-ról fog szólni (tegyük fel, de egyébként szerintem valószínű is hogy csak az alapötletet / koncepciót veszik át, nem a konkrét szereplőket), akkor azért fog az egyik tábor fújolni.
#14
#11: Ha 50%-kal többet fizetsz a mozijegyért, a film után végigülhetsz egy fél órás extra történetet, ami lazán kapcsolódik az alapsztorihoz. Esetleg másik teremben nézheted a film egy olyan verzióját, amiben a szereplők szebb ruhákat viselnek, és a fegyvereik is menőbbek. ;)

Aki nem fizet többet, az meg esetleg egy olyan verziót néz majd, ahol a cselekményt egyszercsak elvágják (pl a főhős lezuhan egy szakadékba a végső harc előtt, és ennyi, stáblista), vagy mindenki olcsó hungarocell kardokkal csépeli egymást.

Ill. a bemutató napján az első pár vetítésen csak a zöld háttér előtt ugrabugrálnak a szereplők a vásznon, de estére a kiadó majd küld egy olyan kópiát, ahol már látható rendesen a háttér, és nem omlik össze a kép 4 percenként. :P

Remélem, ezt senki nem olvassa az Ubisoftnál.
#13
tjamesModerátor
#11: +1 :)
#12
#11: ++++++++1
#11
#4: Ja, csak induljon el a film a moziban, ne fagyjanak be a szereplők, ne akadjanak el az ojektumokba az utcán, és ami a legfőbb, sok-sok DLC legyen a filmhez.
#10
Vegre rajott az Ubisoft, hogy bizony sok francia szepseg van es lehet abbol profitalni :d Sot lehet a ceg hirneven javitani.
Van ami orokervenyu (fiatal noi szepseg) es nem FPS, poligonszam fuggo.
#9
Dugnám, mint a lopott biciklit.
#8
Kíváncsi leszek a dologra. Amennyiben már ismert karakterről szóró sztori lesz, Fassbender állati rossz választás. Ha új karakter, akár még jó is lehet a dolog. Marion Cotillard meg nekem már akkor is nagy szerelmem volt, mikor a Taxiban mindenki a lóbaszó svéd csajért volt oda, úgyhogy ő jöhet bármilyen filmben :)
#7
Michael Fassbendert még nem láttam rossz filmben játszani, remélem ez most sem lesz másképp. :)
#5
#4: :D AZAZ
#3
Az első trailerig kételyekkel küszködök a film kapcsán, de részemről a szereplők eddig jók!
#2
Várom a filmet, már kiváncsiságból is. Vajon ezt is olyan sokáig fogják huzni, mint a játékot?!
#1
Én valahogy egyik színészt sem találom megfelelőnek egy AC filmhez. Mindenesetre kíváncsian várom 2016 végét.