Dragon Ball Xenoverse - hatperces trailer érkezett

Teljes erőbedobással ostromolja a pénztárcánkat a Bandai Namco, hiszen a Dragon Ball-univerzum nagyágyúit vonultatja fel a Xenoverse legújabb trailerében. Itt van Goku, Piccolo, Trunks, Vegeta, Gohan, Krillin és Yamcha is.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#18
#17
#15: https://www.youtube.com/watch?v=hhZ4UONlje8 ha ebből nem látod akkor vak vagy :) a sima db-t meg hagyjuk, japánul is elég nehéz volt végig nézni.
#16
hát eljött az a rész is a játék történetében, amelyiket biztos nem gyűjtöm be. Eleve a sok kihagyott karakter miatt, illetve, hogy max 2-es szintű csillagharcosnál feljebb nem lehet a saját karaktert fejleszteni.

Szerintem sose fog olyan DBZ játék készülni, ami mindenki igényét kielégítené. Nekem speckó olyan kéne, amiben igenis meg kell azért küzdenem, hogy elérjem az SSJ szinteket, beleértve az edzéseket is a sztori móddal fűszerezve, amelyek hűen követik az anime cselekményszálát.
#15
#11: Csakhogy az angolban a kamehame annyira röhejes hogy az hihetetlen, és cseppet sem éli bele magát.
Elég ezt megnézni hogy észrevegye az ember hogy milyen gagyi az angol.
https://www.youtube.com/watch?v=hhZ4UONlje8
#14
#9: Ez borzasztó. Gyerekkorom legnagyobb hőse aki női hangon kiabál, mint amikor a macska farkára lépnek. Az angol szinkron sem sokkal jobb de ott például pont Goku hangja tetszik, mély és erőteljes mint amilyennek lennie kell.
#13
#12: Ja, meg nincs benne még: ultra trunks/vegita, darbula + majin vegeta se, meg szerintem sok egyéb alap karakter akiket nem vettem észre, meg a story érdekesnek tűnt, sok benne a (normálisan kivitelezett) átvezető, a kombók pedig változatosak, nagy ütés és kis ütés és azok kombinációiból állnak.
#12
#10: 3 vs 3 harcrendszer jó és élvezetes (ps3-on akadt...) budokaira hasonlító harc rendszer, viszont tele van baszva dlc-vel és hiányoznak alap karakterek pl: c16, c19, dr. gero, cell 1.-2., frieza 2.-3. és buunak (gohan, piccolo, gotenks) formái stb. és brolyn meg beeruson kívül az összes movie karakter hiányzik, ami külön vicces, hogy a készíthető (hero) karakternek vannak filmbeli és a kihagyott karakterektől ruhái :). Nem lehet fusionálni (külön karakter van rájuk) és átalakulni, kivétel a kaio ken, meg a csillagharcosok, de pl: a készített saját karakter, nem tud ssj3ba átmenni, mert lusták voltak több hosszú hajat csinálni :/ plusz dolog még, hogy 1-2 gt karakter is benne van (dlc-ben még több fog jönni), de pl az ssj4 is 1 külön karakter... nálam egyenlőre torrent, lesz mert jön a gta 5 és mortal kombat x. Majd ha lesz 1 komplette edition, akkor megveszem, minden dlcvel.
#11
#9: Óriási tévedés... Többi animével ellentétben, itt az angol szinkron is tökéletes:
http://youtu.be/Bc5vVAUcaR4?t=1m angol szinkronnál annyi gond van, hogy a zenéket megváltoztatták és néha akkor is beszélnek, amikor az eredetiben nem :).
#10
Na akkor most ez is egy újabb szar dbz vagy ez most már egy normális? Please egy szakértő segítsen ki. :)
#9
#7: Ugye tudod hogy a férfi anime karakterek több mint felének női hangja van?
Most mond meg hogy ezt a melyik másik hang tudná jobban megcsinálni, az angol valami kegyetlen pocsék szinkron, a többiről meg már nem is beszélve.
https://www.youtube.com/watch?v=wXYjDXhb80k
#8
Ez a vidi már 2-3 hete elérhető, csak nem angolul! :)
#7
Soha nem fogom megbocsátani a japánoknak, hogy Songokunak női hangja van.
#6
#3: Tudom, kifelejtették a listáról, majd pótolják.
#5
várjunk megvan Xvid Bible 1
#4
El is felejtettem, hogy érkezik.
Így most kicsit hosszúnak fog hatni a várakozás.
#3
De a cikkben nem írja
#2
A videó címében az xb1 vajon mire utalhat?
#1
X1-re nemis jön?