Dead or Alive 5: Last Round - az utolsó harc

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Befutott az Európában csak pénteken bemutatkozó, a tengerentúlon viszont már kapható, s problémákkal küszködő Dead or Alive 5: Last Round legutolsó kedvcsinálója. Vajon tényleg ez lesz az utolsó menet?

Európában csak péntektől lesz kapható a Dead or Alive következő felvonása, a Dead or Alive 5: Last Round. A játék egyelőre csak Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 és PlayStation 3 konzolokra lesz kapható, a Team Ninja és a Tecmo ugyanis korábban arról adott hírt, hogy a PC-s változat csak március 30-án veszi be a boltok polcait.


A tengerentúlon ugyan már megvásárolható a dekoratív hölgyekkel erősítő verekedős játék, a premier azonban nem indult zökkenőmentesen. Az első napos vásárlók közül ugyanis többen arról panaszkodtak, hogy Xbox One-on nem lehet irányítani a játékot a 
Mad Catz Tournament Edition 2 FightSticksszel és a Razer Atrox Arcade Stickjével. A fejlesztést végző Team Ninja a Twitteren elismerte a blamát, s jelezték, már dolgoznak a megoldáson.

9.
9.
Spectrum
#8: Ez a kedvenc verekedős játékom, az MK és az Injustice meg se tudja közelíteni.
Iszonyatosan kidolgozott, a kombók száma a végtelenbe tart, a karakterek nagyon kidolgozottak, az akció folyamatos, a látvány gyönyörű. PS3-on 70 órám van benne, ugyanennyit most egy hét alatt bele fogok tenni. :-D
8.
8.
Solid Snake1984
#6: Lehet , hogy perverzek a készítők. :D
7.
7.
Spectrum
Ezt nem nevezném azért "problémákkal küszködésnek". :-) Azt hittem, fps gondok, stabilitási probléma. Meg is lepődtem volna.

Nagyon várom már PS4-re. :-)
6.
6.
aordog
360-on a 4. része a megjelenéskor hatalmasat ütött. Nekem is meg volt és rengeteget toltam /toltuk vele.
Szerintem azóta sokat finomítottak rajta, persze jó értelemben.
Valóban..ez nem lesz a Mortal elenfele, de ne felejtsük el,hogy a Kombat nagyon-nagyon sokkáig téli álmot aludt. Ez a második MK,ami mostanában elismerésre méltó. A DC egy hibrid volt..
A Dead or Alive nem volt ekkora pihenőn, viszont ez már kezd átesni a másik oldalra. Lassan kellene már ide egy másik motor, mert a csöcsök mozgását már mindenki tudja, hogy milyen faszán tudták kivitelezni,de sajnos az engine-nek így máshonnan kell elvenni az erőforrást.
5.
5.
Solid Snake1984
Ahogy elnézem ez sem lesz az új Mortl Kombat ellenfele. :D
4.
4.
Raam989
Ez tipikusan az a vs jatek, ami jobb kontrollerrel, mint arcade stickkel. Szerintem.
3.
3.
Hát ki a franc gondolta hogy nem a Box gyári kontrollerjével akarja csapatni a sok kocka? :D,hanem ilyen Arcade Stick-ekkel...
2.
2.
PS4jacksony
Ezek ki sem próbálják,le sem tesztelik a játékot mielőtt kiadják ?
Döbbenet....
1.
1.
DON GONDOCS
Azért külön kikell emelni az Xbox hibát, mire ide elér már nem lesz semmi gond.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...