The Order: 1886 - befutottak az első értékelések

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 19.
  • Videó
Link másolása
Holnap kerül boltokba a PlayStation 4 soron következő exkluzív címe, a The Order: 1886, ennek apropóján befutottak a játék első értékelései, és megkaptuk a launch trailert is hozzá.

Az első tesztek szerint a játék nem lett az igazi, és akkor még finoman fogalmaztunk, a VG247 gyűjtése szerint csak úgy repkedtek az 5 és 6 pontok a cikkek végére. Hamarosan a Gamekapocs véleményét is elolvashatjátok a játékról.

A The Order: 1886 holnap jelenik meg, a PlayStation 4-exkluzív játékhoz ma futott be a launch trailer is - ezt alább láthatjátok. Ha a PSN-en rendelted elő a címet, akkor már elkezdheted előtölteni a 31 gigás anyagot, sőt az első napos peccset is lerángathatod, ha az ilyesmi úgyis kötelező kellék manapság. A jó hír az, hogy a javítás alig 30 mega.

224.
224.
herceg666
Sziasztok! Megosztanám személyes tapasztalatomat/véleményemet a játékról!
A játék megjelenéséig be voltam sózva teljesen, nagyon vártam! Fel voltam készülve a hírek alapján, hogy egy gears of war-hoz hasonló volumenű játékot kapok kézhez, persze a mai kor elvárásaihoz igazítva...Engem az első játékról megjelent videók megvettek kilóra! (szuper környezet,sztori,élvezetesnek "tűnő" játékmenet).....mondhatjuk, hogy teljes elfogultsággal vártam a játék megjelenését "büszke" előrendelőként! Eljött a nap hozta a futár a cuccot,meló után már izzítottam is a gépet, alig vártam ,hogy kipróbáljam! És itt jött a !DE!....Játékban ekkorát még sohasem csalódtam! Az első 10 percben sokkot kaptam a csodálatos grafikától(NA VÉGRE EZ MÁR IGAZI NEXT GEN ÉLMÉNY)...de negyed óra után leolvadt a külső cukormáz és nem akartam hinni a szememnek , hogy: -a játék egyszerűen nem is játék hanem egy film amiben néha van egy kis beleszólásom-oké h csőjáték ezzel nem is lenne baj de az ideg szét b...szott, h egyszerűen a játékélményt agyonverték a rengeteg átvezetővel! pedig nem lenne rossz ha hagynának JÁTSZNI! A harcok szerintem elmaradnak a geors of war-hoz képest élvezetességben....erős átlagosnak mondanám (és nem vagyok elfogult a GoW-val de azzal játszottam és ez jó összehasonlítási alap a harc terén) de tényleg a fő probléma számomra h ez inkább egy animációs film mint egy élvezetes akciójáték. Én mindenevő vagyok ami a játékokat illeti de ezt akármennyire is vártam a legnagyobb csalódás lett! Filmért meg ne kérjenek egy kissebb vagyont amibe néha beleszólást hagynak.... ennyi a véleményem...persze ez teljesen szubjektív! Az erő veletek! :)
220.
220.
Baksi
A storyval nincs gond..a kor es a hangulat is basz!
A karakterek viszont dôg unalmasak!!!
Egyedul a fôhôs akibe vertek nèmi stilust.
A francia tag lenne a mokamester,de inkabb sirok rajta(ès nem a vihogastol)
A hard mod nem eleg nehez,es azon kivul,hogy teljesen olyan mint egy mozi nem sok extra van a progiba.
Kicsit olyan erzesem van,hogy megirigyeltek a last of us sikeret es ôk is akartak maguknak egy egesz estes mozit...
Igen csak ott a baki,hogy mindezek ellenère felemàs az erzes,mert jo jatszani vele..
Jok a hangok,pofasak a fegyverek,ha probalsz ugy jatszani vele mintha ahogy a keszitok szerettek vola(felveszed a mozifilm hangulatat es ugy mozogsz/akciozol mintha veled vennèk fel az akcio jeleneteket),àtszellemûlsz akkor igen is jojatèkrol beszelunk!
Tipp: igy ulj le elè jatszani..mitha te lennel a fôszereploje ennek a filmnek,es ne akarj keresgelni(nincs ertelme) ne akarj fejleszteni(ne àlmodozz) ne akarj mindent megvizsgàlni(nem opcio)...csak menni es minel stilusosabban lôvoldozni..pl.:rohadt sok fajta takedown van benne es jo brutàl az osszes..èn azokat keresgelem :) es adagokban fogyaszd a jatekot 40-45perc
219.
219.
Pain
Na mire beruházok egy ps4-re már lemegy az ára 5k-ra biztos. Úgy pedig beszerzem és ha sztori jó, már megért ennyit. Meg ugye egyéni ízlés lehet tetszeni fog, lehet még azt a szintet sem üti meg nálam, amit a tesztek szerint mutat.
218.
218.
Chester0211
Én most értem a végére. Ezennel atkeresztelem. Ordenáré 1886-ra XD.
216.
216.
Chester0211
Srácok én megvettem ezt a játékot, de igazából már felvolttam készülve minden rosszra mert itt Olvasgattam a dolgokat, de aszt kell mondjam hogy ez egy dög unalmas és érdektelen játék. Folyamatosan látom a csövet magam előtt nem tudja elvonni a játék menete róla a figyelmemet. Ezek mellet az elsimítás és maga a karakter nekem halvány, mármint tok nem részlet gazdag Maszatos, hátér grafikáról meg ne is beszéljünk, néha aszt éreztem hogy egy ps 3 grafját bámulom. Nekem ez egy mellékterméknek tűnik amit ki kellet adni még a nagy címek előtt, ebből pénz akartak csinálni, ez egy kurva erős demó ennyi, éppen ezért nem szabadott volna teljes értékű játékként árulni mert ott nem állja meg az helyét, sok volt érte ez a pénz, én aszt hittem legalább akarát fog ütni mint az egyik nagy kedvencem aThe Last of Us. De ez elmaradt. Sajnálom én csalódtam.
215.
215.
Sar-On
#214: Köszönöm Neked is a véleményed hozzá segítessz a döntéshozatalomban!Még az lenne a kérdésem Te mire gondolsz mikor csökkentik a játék árát?Én fél évre saccolok szerinted reálisan gondolom?
214.
214.
Baksi
Civakodàs OFF
Helyzet jelentès azoknak akik tervezik a jatek megvetelet:
-A jàtek egy csôlovolde errol kar vitatkozni
-Megvalositas es a jatek fizikaja àtlagon feluli
-story es moziszeruseg pipa
-monotonitàs van de ne is jatsz vele 40-45 percnel tobbet..azutan kezded el erezni(csak a hard mod ajanlott)
-karakterek uncsik a fômuki viszont basz..szikla a tag
-6.5 pont az ign-tôl nem reàlis annal jobb a progi
8.2 a gametrailerstôl az mar inkabb.
Osszegzes: ha most vetted a ps-ed es egy jatekot tervezel venni a honapban...hàt ne ez legyen az!
Egy egy igazi minôsègi "angol tea" amit pl egy fifa es egy driveclub multi kozott fogyaszhatsz!
Rohadt igènyesen! Koszi a figyelmet az erintetteknek.. A tobbieknek tovabbi jo civakodast
Civakodàs ON
209.
209.
randall13
#206: Ez hol technikai előrelépés? Évek óta lehetne ilyen grafikát összehozni, csak eddig egyik fejlesztő sem merte beáldozni a játékot a kinézetért cserébe.
207.
207.
Ruga
előrelépéseknek* szerk.
206.
206.
Ruga
#197 Nézd el nekem, hogy rajongok a technikai előrelépések előtt és merek neki hangot is adni..
205.
205.
TaiPo
Szerintem egy teljesen jó játék ez gyerekek!
204.
204.
Sar-On
Sziasztok!
Én "friss hús" vagyok a palettán bár több mint 1 éve olvasgatom a blogokat a játékteszteket és a friss híreket is egyaránt.
Először xbox 360-as infókat mára inkább a ps4-eket.
Nagyon gondolkodom a játék megvételén és ha kérhetném persze nem utasítás még mielőtt valaki "félre értené" csak egy kérés tényleges véleményeket írnátok a játékról hogy megkönnyítsétek a döntésem.
Előre is Köszönöm és remélem nem bántottam és vagy sértettem meg senkit sem. Tisztelettel:Sar-On
196.
196.
kopic
194.
194.
Vergil05
én most fejeztem be a játékot, rendesen körül néztem mindenhol és így se tartott tovább 6 óránál. amúgy maga a játék jó, csak elég rövid.
193.
193.
most néztem meg a végigjátszást, annyira nem rossz ez. 1x játszós, olyan mint egy egy 1x nézős DE jó film.
tulajdonképpen várható volt, hogy ilyen lesz a játék. nem is értem minek itt hupákolni, unatkoztok? :D
megint csak a hiszti megy a nagy semmiről, szokásos. már meg sem üti az ingerküszöböt :)
192.
192.
godach
#191: Komolyan mondom, sokszor irigylem az ilyen nyugodt hozzáállású embereket mint te vagy. Nekem eddig nem ment, de azért próbálkozok :)
191.
191.
tupaccc
190. Ez az utolagos karorvendes nekem se tetszik. En 2x szoltam a srachoz, de lattam ne az a fajta, akivel lehet ertelmesen beszelni, igy inkabb hagytam. En se vagyok az a fajta, aki ertelmetlen szubjektiv vitaba kezd egy vadidegennel. Egyreszt elfogadom, hogy minden ember mast szeret, masreszt ugyse gyoznenk meg egymast...
189.
189.
Unknown
https://www.youtube.com/watch?v=FV-u5tvQC34 Ennyit erről...de nembaj mert PS exclusive es a fanboyok fogjak venni mint a cukrot -.- hol tart a gaming....itt a kommenteknel foggal korommmel vedik ezt a kifejezetten rossz jatekot
188.
188.
Ruga
Úgy látom az admin(ok) kivonták Trollpex-et a forgalomból.. :) Hálás köszönet! :)

A játékról: Ez a grafika valami eszement, folyamatosan vm cgi animációt nézel és mégsem, elképesztő. Hogyan jutottunk a c64-es Bruce Lee-től idáig.. :)
Kb olyan élmény mint amikor a hl2 megjelent és ugyanannyira csőjáték is. A hangok szintén brutálisan jók.
Nekem a sztori bejön, bár az angolja nem könnyű, de érthető így is.
De perpill lila köd van a fejemben, nem vagyok objektív olyan audiovizuális élmény, nem lassan megyek hanem konkrétan csoszogok, annyira ki van dolgozva. :D
És az ördög a részletekben van.. ;)

187.
187.
kriszvandaar
Es mivel tudom hogy bonyolult lett a kommentem, az abban szereplo troll termesztesen torpex. Igy kis t-vel mint amilyen a kis kukaca is :-)
186.
186.
kriszvandaar
Torpex... ne torodjetek ezzel a trollal. O azt hiszi hogy ha leirja a kommentjeiben hogy ertelmi fogyatekos (vagy egyeb olyan szavakat amiket akkor tanult mikor a szulei elvittek egy pszichologushoz mert mar annyira szegyeltek hogy mentalisan ilyen hitvany szintet ut meg) akkor majd masok nem veszik eszre hogy mennyire szereny teljesitmenyt nyujt a kis agynak csufolt dionyi szerkezet a fejeben. Torpi. Most szolok: eszrevettuk. Messzirol vilagit az alacsony ikud. A tobbi xboxos kis baratnoddel vonulj el es veluk gyakorolgasd a 69 poziturat. Igy van. Azt nem csak lovakkal lehet. Jo szorakozast.
183.
183.
Dercsi
Bírom Adam Sandlert... Pedig lassan közelebb leszek az 50-hez mint a 40-hez de minden nap tolok 2-3 óra, hétvégén 5-6 óra gémelést. Az hogy kinek mi tetszik ízlés, és nem életkor függvénye. Mai napig nagy kedvencem a The Saboteur. Itt kapott 7 égész pontot.. máshol ennyit sem.
http://www.gamekapocs.hu/cikk/1284/the_saboteur Ezért kihagytam volna?
Minden PS4 tulajnak jó játékot 1886-hoz! Biztos vagyok benne hogy nem rossz játék, meg még pár dlc-vel tuningolják egy ideig!
182.
182.
p3ti
#181: Ez nem vérszívás, hanem kőkemény égés - csak ő maga ezt még képtelen felfogni. Semmitmondó véleménynyilvánítás és értelmetlen kötözködés. Az meg pláne ciki hogy múltkor az életkorával próbált érvelni, aztán itt úgy viselkedik mint egy retardált 14 éves hülye gyerek. Arról nem is beszélve hogy 10 perces taktusban ontja a kommenteket, ami erősen arra utal hogy egész nap otthon rejszol és arra vár hogy valaki megszólítsa. Micsoda élet lehet...inkább sajnálatra méltó mint menő.
181.
181.
kopic
Komolyan Torpex, te szoktál az emberek vérének szívásán kívül mást is csinálni ?
180.
180.
godach
#178: Annyira azért nem vonultam el, csak tudod olyan a blog mint valami ingyenes rendezvény. Megjelennek az ilyen igénytelenek, falnak, böfögnek, szétcsapják a bulit és tovább állnak. És Ők jönnek nekem a viselkedésformákkal cöhhh.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...