Részletek a Shadow of Mordor új DLC-jéről

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 20.
  • Letöltés
Link másolása
A Warner elárult pár részletet a Middle-earth: Shadow of Mordor legújabb DLC-jéről. A The Bright Lord névre keresztelt kiegészítőben Celebrimbort, a tünde íjászt irányítjuk 10 új küldetésen keresztül.

A The Bright Lord DLC ezer évvel korábban játszódik, mint a Middle-earth: Shadow of Mordor alapjátéka. Ezúttal Celebrimborral, a Hatalom Gyűrűjének kovácsával játszhatunk, és bár a tündét már Talion mellett is irányíthattuk fantomként, a kiegészítőben hús-vér formájában szabdaljuk az orkokat.

A tíz küldetést felölelő új kampányban Celebrimbor már ellopta az Egy Gyűrűt, amely számára kiapadhatatlan energiaforrásként szolgál. Némileg eltérő játékélményt kapunk a tündét irányítva, mert bár sokkal törékenyebb, mint Talion, mégis erősebb, mozgékonyabb hősről van szó, és a képességeink, az íjunk és az Egy Gyűrű használatával is hatékonyan nyomulhatunk előre.

A DLC az alapjátékból már ismerős Udun völgyében játszódik, de mivel a múltba látogatunk, más lesz. Ellenfeleink fegyelmezettebbek lesznek és a felszerelésük is jobb, lévén Szauron ebben a korban volt hatalmának tetőfokán.

A The Bright Lord tartalmaz egy új kihívásmódot is, melyben 30. szintű rúnákhoz is hozzáférhetünk.

A pontos megjelenési dátum még nem ismert, ám a Warner ígérete szerint hamarosan megkapjuk a bővítményt, amely része a szezonbérletnek, önmagában pedig 9,99 dollárba kerül.

12.
12.
Eledhryon
Rengeteg potenciál van még Középföldében. Nekem eddig tetszik a játék és többnyire a DLC-kel is elégedett vagyok. Engem érdekelne hogy konkréten mi történt a 2 "hiányzó" mágussal vagy, szívesen átélném a Gondolin bukását.
11.
11.
felegyi
#10: Rengeteg szálon lehetne elindulni, Barad Dur felépítése Sauron által... amikor Gandalf kémkedik utána és társai. Isildur amikor ellopja az almát a fehér fáról... jelentős részletek, Sauron felemelkedését szépen fel lehetne vázolni!
10.
10.
patka21991
#8: Ez a játék egy szenny történetileg, számomra. Bár a koncepció/játék mechanizmus tetszett, de történetileg nem tudtam úgy ránézni, mint egy Középföldén játszódó játékra.
Inkább a Húrin gyermekeit filmesítsék meg, vagy Beren és Lúthien történetét, vagy a Hobbit után pont ideális lenne a Gyűrű háború északi történéseinek megörökítése (Dáin és Brand király eleste Erebor kapuja előtt, Dol Guldur megdöntése, Bakacsin erdei csata).
9.
9.
Drazhar
Ezt a dlc-t várom a legjobban az alapjáték kipörgetése óta, szóval jöhetne már :)
8.
8.
atesz89
Remélem a gyűrűk ura filmeket sem felejtik el, mert esetleg ebből a játékból valahogy lehetne filmet csinálni.
7.
7.
Spectrum
#6: Szerencsére az van, nézek pár youtube-kedvcsinálót. :-)
6.
6.
Dark_Temptation
Teljesen megéri de csak ha ps4 ed van ps3 rá nem.nagyon éri meg egy lebutitott kaki az egesz
5.
5.
Spectrum
PSN-en most le van árazva, megéri megvenni?
4.
4.
Cipo3
#3: A LEGO hobbitban a történet főszereplője törp, nem is egy azonnal 13 :D
3.
3.
azureknight0715
Tünde. Vajon mikor lesz már egy olyan játék aminek főszereplője egy törp lesz? :D Nincs bajom a tündékkel sem, de akkor is a legjobbak a törpök :D
2.
2.
makkandis
Kíváncsi vagyok milyen lesz, az alapjátékot imádtam, de a The Lord of the Hunt számomra elég nagy csalódás volt. Inkább tűnt egy utólag összedobott valaminek, csak hogy kiszúrjuk azoknak a szemét akik season passt vettek, mint egy jól átgondolt ötletnek, ami nem fért bele a fejlesztési időbe.
1.
1.
Dark_Temptation
Már alig várom szerencsére megvan a szezon bérlet :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...