Készül az új Rock Band PS4-re és Xbox One-ra?

Már januárban is hallottunk pletykákat az új Rock Bandről, ám most újabb forrásból tudjuk, hogy a Harmonix már el is kezdte a fejlesztést Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A sorozat legutóbbi darabja 2012-ben jelent meg.

Az előző részhez kiadott meglepetés DLC után januárban a Harmonix Twitterjére került ki egy kérdőív, melyben a fejlesztők az eddigi Rock Band-élményeikről kérdezik a játékosokat.

Félreérthetetlenek azok a kérdések, melyekben azt firtatják, hogy megvannak-e még a régen vásárolt gitárkontrollerek, vagy hogy előrendelnénk-e egy új epizódot. A kérdőívben kíváncsiak voltak arra is, hogy rendelkezünk-e kurrens-gen konzolokkal. 

Nos, további fejlemény, hogy a Bloomberg névtelen forrásból úgy tudja, hogy az új Rock Band fejlesztése már elkezdődött PS4-re és Xbox One-ra. A sorozat legutóbbi darabja 2012 augusztusában jelent meg Rock Band Blitz néven.

Váratlanul, az év elején érkezett két zenei DLC a Rock Band 3-hoz, az új résszel kapcsolatos spekulációk ezután kaptak szárnyra. Ha a névtelen forrás információi valósak, az azt jelentené, hogy három év kényszerpihenő után a frencsájz feltámad.

6 komment - szólj hozzá!