A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha még nem unod a zombis témát, nem tudsz betelni a Dragon Ball-lal és a felújított űrcsatáktól sem ráz ki a hideg, szép napok várnak rád: íme, a hét játékmegjelenései és filmpremierei.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
Miért lenne nulla ez a hét? Az a baj hogy azt sem tudjátok milyen játékot szeretnétek. A tucat csőjátékcímek pedig úgyis ősszel jönnek.
#9
Törölt felhasználó
#6: Hol van ott 20 exkluzív PC-re? :D Dynasty Warriors? Block Legend DX aminek facebookos elődje van? Dying Light? Dragon Ball? Ja, lehet hogy a jó hóember az, röhej :D muhahaha :D

Amúgy trollkodást félretéve szernitem a Resident Evil Rev 2 jó lesz, én szerettem a korábbi részeket is ResEvilből, és az első Revelations is nagy kedvencem :)
#8
Hat jatekok teren nekem ez a het nulla. RE jatekokban mar csalodtam annyit, hogy mostanra mar felejuk se nezzek.

6. en nem a mennyiseg hive vagyok, szoval barmilyen platformrol legyen is szo, inkabb 1jo exkluziv, mint 20ilyen, amit most latok.
#7
Shaun, a bárány - a film


Ki jön el velem a premier vetítésre?
#6
"Azért jobb a PS4, mert több rá az exkluzív."
PC-re megjelenő exkluzív: 20
PS4-re: 0
#5
Oddworld nem hangzik rosszul, sőt a Manieggs is viccesnek ígérkezik, de tuti hogy nem moziban nézős :D
#4
Homeworld borzalmas hiányosságom, meg am se vok nagyon jártas az űrstratégiákban, valamint a Republique-ot ajánlanám mindenki figyelmébe vmi fantasztikusan ötletes játékmenete van.

Am még múlt hétről szerintem ki maradt a Hands of Fate is, szóval meg lehet azt is nézni igen érdekes ötlettel bíró játéknak tűnik
#3
Dragon Ball: Xenoverse, Oscura: Lost Light, Oddworld: New 'n' Tasty, Resident Evil: Revelations 2: Episode 1. Egész jó hét
A dead or alive-al meg vigyázzatok, mert ha tutorial törli az aktuális mentésed, Ha ezt utólag próbálod ki :D
#2
A Resi Revelations 2-t nagyon várom.
#1
Remélem azt is megoldják, hogy a Dead or Alive 5 Last Round teljes is fenn legyen PS4-en az EU store-on, mert most még csak a core fighters elérhető.