Elrajtolt az új Resident Evil, itt a launch trailer

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 26.
  • Videó
Link másolása
Tegnap óta tölthető a Resident Evil: Revelations 2 első epizódja, ennek apropóján befutott a játék launch trailere is néhány screenshot társaságában. A folytatás jövő héten érkezik.

A Resident Evil: Revelations 2 négy epizódra bontva fut majd be, ezek közül az első tegnap vált letölthetővé a Steamről, a PSN-ről és az Xbox Live-ról. A folytatásokra mindig egy-egy hetet kell várni, így az utolsó március 18-án érkezik - ezen a héten várható egy dobozos kiadás is a címből.


Az epizódok egyenként 6 euróba kerülnek, az előfizetés pedig 25 eurót kóstál. Utóbbi esetében a vaskosabb árcéduláért két spin-off epizód is jár, ezek az új karakterek, Moira Burton és Natalia Korda történetét fogják elmesélni, illetve aki egyben veszi meg a játékot, a Raid módhoz is kap egy exkluzív karaktert Hunk személyében.


A 40 eurós dobozos változat további egy Raid-karaktert (Albert Wesker), négy alternatív skint (a főszereplőkhöz) és egy Throwback Map Pack nevű pályacsomagot is ígér. Ez utóbbi a Raid módot a korábbi Resident Evil-játékokból ismerős pályákkal bővíti ki.

11.
11.
DarkAssists
Tényleg az full silent hill karakter... kopiincs
10.
10.
DON GONDOCS
Mit panaszkodtok a 6 rész összes pályáját tartalmazza a raid mode.
9.
9.
azureknight0715
Lol ez a game Meguntam elégé hamar, úgyanaz a lövölde a 10. perc után, pedig votl már egy kis horror hangulata de elis tünt 10 perc után. Am meg elégé gáz hogy lelopták a piramisfejűt a silent hill-ből.
8.
8.
Chester0211
Én nem vettem meg hála istennek. Az order után nincs nagyon kedvem próbálkozni. De ez nekem olyan mint egy gagyi fűrészes epizód csak zombikkal... :-D
7.
7.
Chester0211
Ez úgy néz ki mint egy elég gányán megcsinált remastered.. Order, kuka. Ez is kuka. Itt nem lesz értelmes cucc az uncharted 4, metal gear, és a sillent hilsig... Sajnos.
6.
6.
Lackooo84
~30fps esés, na takarodj...
4.
4.
GAMEROD
Nem jó irányba halad a sorozat. Full lineáris, nincs hangulata, Claire pedig nézett már ki jobban is.
3.
3.
DarkAssists
Haha még játszól vele fél órát és végig viszed a küldetést amugy szarabbra számítottam szerintem egy új trend van kialakulva el tizedelik a játékokat hogy úgy vedd meg. Mondjuk ez jó is mert ha kedvet kapsz eszed a többit ha nem hàt nem. 6 euro a steamen
2.
2.
XuChi
Ma próbáltam ki ezt a förmedvènyt. 15 percig bírtam. Ez egyszerűen botrányosan szar játék. Nem elég hogy kB 5 éves grafikai lemaradásban van, de semmi köze a resident evil-hez. Mondjuk a re2 utáni réstekből egyiknek se sok!
1.
1.
Megnéztem a képeket..mostmár tuti hogy nemkell (!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...