GDC 2015: A HTC visszahozná a Half-Life-ot

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 3.
  • Hír
Link másolása
Habár a Valve még mindig nem mondott semmi biztatót a Half-Life folytatásáról, a neki VR-szemüveget gyártó HTC fejese nagyon reméli, hogy valamilyen módon visszahozhatják a címet a Vive-ra.

A HTC elnöke, Cher Wang a BBC-nek nyilatkozta azt, hogy a HTC már "együttműködött a Half-Life-fal", és "reméli, hogy a jövőben a sorozat bemutatkozhat majd a Vive-on is".

Igen, ez a mondat pontosan ilyen furcsán hangzott el, így nem egyértelmű, hogy Wang mire gondolt, a BBC mindenesetre a végére járt a dolgoknak: több Valve-ost is megkérdezett, akik mind azt mondták neki, hogy még nem készül a Half-Life folytatása, Wang pedig valószínűleg a hivatalos VR-támogatással felvértezett Half-Life 2-ről beszélhetett, mikor a múltbéli együttműködést emlegette. Ezzel kapcsolatban felvetődhet az a kérdés is, hogy vajon Wang a Half-Life 3-at vagy egy korábbi Half-Life VR-esített változatát szeretné-e viszontlátni a VR-szemüvegükön.

A Valve és a HTC vasárnap leplezte le a HTC Vive-ot: itt a hardvert a HTC adja, míg a technológiát a Valve biztosítja.

25.
25.
MrLentoFan
#24: Ez így van! Nyugodtan lehet veszekedni de akkor is a MAI NAPIG még csak a story NEGYEDÉT SEM ismerjük! Gondoljunk csak G man-re én már azt sem tudom most ő melyik oldalon áll! Hogy ő egy konkrét fizikai lény, vagy csak egy kivetülése valaminek KITUDJA! De napestig lehetne erről és ehhez hasonló dolgokról beszélni!

Nem is az a kérdés megjelenik-e hanem hogy képesek lesznek-e egy olyan sztorit alkotni ami végre SZÓL IS VALAMIRŐL és nem csak a jéghegy tetejét karistolja, meg az új engine képességeit mutogatja!
24.
24.
randall13
#22: Sokat nem hagytál ki. Én a HL2 körüli rajongást sem értem. Jó játék, de koránt sem annyira, mint sokan állítják. A Source Engine volt az, ami sikeressé tette, és csak kis részben a vontatott sztorija.
23.
23.
JBoy
#22: Akkor javaslom, hogy pótold (grafika már nem mai gyerek de attól még jó! :) Vagy ingyenesen le is töltheted a Black Mesát.
22.
22.
kopic
#19: Én minden részét végigvittem, csak az 1.-t nem.
21.
21.
GeeZa
A büdös életben nem lesz HL3. Ez csak egy médiafogás. Már tíz éve kész lehetne. Hagyjuk már...
20.
20.
Rakottkrumpli
#15: Előfordul az ilyen :D Én a Far cry-al vagyok így. Nálam az első részig volt far cry. A többi már csak azzal a névvel eladott valami. (attól függetlenül, hogy az a valami jó-e, vagy sem) Persze, mikor ezt felhozom, mindig én vagyok lehurrogva, hogy nem értek hozzá :P Én a HL-t a második résszel kezdtem. (Nem tudom miért nem hallottam előtte az elsőről.) Engem egyből elragadott az is. Lehet nem voltak mélyen szántó karakterei, de akkoriban az a mimika mindent vitt! Majd mikor kijátszottam, tudni akartam milyen az elődje, ezért azt is kitoltam! Nagyon durvát ütött az is annak ellenére, hogy grafikailag már akkor többet tudott a telefonom (pedig még most sincs androidos telóm, nemhogy akkor :D ) Ezért meg tudom érteni a te álláspontodat is! Bár az elsőben konkrétan egy karakter sem volt, aki 2 mondatnál többet mondott volna, így ebből a szempontból a 2 még mindig előrébb van :D Amit legjobban hiányoltam utólag a 2-ből az a hatalmas választék ellenfelekben és fegyverekben. A 3-ban mondjuk szerintem el tudnák azt játszani, hogy visszatér Gordon a Xen-re. Azt én is tudnám élni :) Meg úgy általánosságban pár dolgot kitudnék a sztorihoz találni, ami visszahoz sok mindent az első részből. :P
19.
19.
JBoy
#17: :) Sokakat magával ragadott ez a játék. Emlékszem az első részre (első fpsm) tátott szájjal bámultam, amikor az elején végig vitt a metró a Black Mesa bázison...
A felújított első rész is jó, ajánlom mindenkinek!
18.
18.
pumab
https://www.youtube.com/watch?v=5vRK_PRkLTk
17.
17.
kopic
#15: Sajnálom, hogy neked nem jött be a 2.rész.

JBoy: Nálam az egész úgy volt, hogy láttam tesómat játszani a 2.résszel, és mindig mondtam neki, hogy "elég furcsa, meg nehéz játék, nekem ez tuti nem jönne be." De miután kipróbáltam, akkor azonnal magával ragadott és ki is pörgettem az Orange Boxot.:)
16.
16.
JBoy
#15: Erre mondják, hogy ízlések és pofonok. Megértem, ha neked nem jött be a 2. rész. Először nekem is olyan fura volt, de aztán pozitívan csalódtam. Alyx is rendben volt, Ravenholmban meg paráztam rendesen (beszari vagyok az ilyenekhez). :D
15.
15.
markoci555
Mindenhol csak a half life várakozást láttam, amíg ki nem próbáltam a 2-est, addig nevettem, miután kipróbáltam elképedtem.
Half Life 1 után egy ilyen sz*rt összedobni... és még várják az emberek a 3-as részt!! Nem tudom felfogni. Az a k*rva elb*szta az egész játékot. Half life számomra halott, kivéve ha a 3-assal visszanyúlnak a gyökerekhez és nem b*szakodnak idióta nyavajgó, életszerűtlen szereplőkkel. De mivel már túlságosan beletúrtak a történetbe és beleszőtték a dolgokat, ez nem fog megtörténni.
14.
14.
kopic
13.
13.
Dízel
Pedig a technologia és a pénz adott, köv. generációra, mire kijönne a ps5 és társai egy VR szemüveggel, új source motorral, steam OS-el karbavetve nem hiszem h. rossz project lenne.
De ha Reálisan nézzük a tényeket, akkor rájövünk hogy nem lesz HL-3... Szoval menjenek a p...ba!! félbehagyni egy ekkora saga-t... Óriási nagy érvágás. Presztizs vesztésről sajnos nem beszélhetünk mert nagyon megy a mocskos valvénak a HL nélkül is.
12.
12.
Rakottkrumpli
#10: lol ez fail volt. :P xd
11.
11.
sinister
Ortodox Half-Life rajongóként mondom, hogy jobb lenne már hagyni Gordon Freemant békében nyugodni.
10.
10.
#9: Ja, mágián.

Vicc amúgy ez az egész, hogy mióta szivatnak minket a folytatással.
9.
9.
Rakottkrumpli
#8: Tudom, hogy ezen az oldalon eretnekségnek számít ez a mondat és még a családom is mágián fog égni ezért.... de azt hallottad már, hogy "ízlések és pofonok"?
8.
8.
Blueberry
Hát,ahogy érzed ;) millió+egy jobb játékot láttam már
7.
7.
PaprikaJancsi
#4: Szerintem egyik sem fog létre jönni :D
6.
6.
br1Koo
half life vr-al.. menjetek már :D
4.
4.
JBoy
#2: Jelen. :D
De sztem előbb lesz Magyarország gazdasági nagyhatalom minthogy kijönne a HL3.
3.
3.
godach
A legegyszerűbb módon. VR támogatás a half life eddig megjelent összes részéhez.
Pofátlan módon, úgyis ezt fogják csinálni, ha csinálnak valamit.
2.
2.
Blueberry
Mit akarnak még a half-life-al? 10 év alatt semmi hír,várja ezt még valaki?
1.
1.
DON GONDOCS
https://www.youtube.com/watch?v=dVOOMpZ1fe8
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...