GDC 2015: A HTC visszahozná a Half-Life-ot

Habár a Valve még mindig nem mondott semmi biztatót a Half-Life folytatásáról, a neki VR-szemüveget gyártó HTC fejese nagyon reméli, hogy valamilyen módon visszahozhatják a címet a Vive-ra.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#25
#24: Ez így van! Nyugodtan lehet veszekedni de akkor is a MAI NAPIG még csak a story NEGYEDÉT SEM ismerjük! Gondoljunk csak G man-re én már azt sem tudom most ő melyik oldalon áll! Hogy ő egy konkrét fizikai lény, vagy csak egy kivetülése valaminek KITUDJA! De napestig lehetne erről és ehhez hasonló dolgokról beszélni!

Nem is az a kérdés megjelenik-e hanem hogy képesek lesznek-e egy olyan sztorit alkotni ami végre SZÓL IS VALAMIRŐL és nem csak a jéghegy tetejét karistolja, meg az új engine képességeit mutogatja!
#24
#22: Sokat nem hagytál ki. Én a HL2 körüli rajongást sem értem. Jó játék, de koránt sem annyira, mint sokan állítják. A Source Engine volt az, ami sikeressé tette, és csak kis részben a vontatott sztorija.
#23
#22: Akkor javaslom, hogy pótold (grafika már nem mai gyerek de attól még jó! :) Vagy ingyenesen le is töltheted a Black Mesát.
#22
#19: Én minden részét végigvittem, csak az 1.-t nem.
#21
A büdös életben nem lesz HL3. Ez csak egy médiafogás. Már tíz éve kész lehetne. Hagyjuk már...
#20
#15: Előfordul az ilyen :D Én a Far cry-al vagyok így. Nálam az első részig volt far cry. A többi már csak azzal a névvel eladott valami. (attól függetlenül, hogy az a valami jó-e, vagy sem) Persze, mikor ezt felhozom, mindig én vagyok lehurrogva, hogy nem értek hozzá :P Én a HL-t a második résszel kezdtem. (Nem tudom miért nem hallottam előtte az elsőről.) Engem egyből elragadott az is. Lehet nem voltak mélyen szántó karakterei, de akkoriban az a mimika mindent vitt! Majd mikor kijátszottam, tudni akartam milyen az elődje, ezért azt is kitoltam! Nagyon durvát ütött az is annak ellenére, hogy grafikailag már akkor többet tudott a telefonom (pedig még most sincs androidos telóm, nemhogy akkor :D ) Ezért meg tudom érteni a te álláspontodat is! Bár az elsőben konkrétan egy karakter sem volt, aki 2 mondatnál többet mondott volna, így ebből a szempontból a 2 még mindig előrébb van :D Amit legjobban hiányoltam utólag a 2-ből az a hatalmas választék ellenfelekben és fegyverekben. A 3-ban mondjuk szerintem el tudnák azt játszani, hogy visszatér Gordon a Xen-re. Azt én is tudnám élni :) Meg úgy általánosságban pár dolgot kitudnék a sztorihoz találni, ami visszahoz sok mindent az első részből. :P
#19
#17: :) Sokakat magával ragadott ez a játék. Emlékszem az első részre (első fpsm) tátott szájjal bámultam, amikor az elején végig vitt a metró a Black Mesa bázison...
A felújított első rész is jó, ajánlom mindenkinek!
#17
#15: Sajnálom, hogy neked nem jött be a 2.rész.

JBoy: Nálam az egész úgy volt, hogy láttam tesómat játszani a 2.résszel, és mindig mondtam neki, hogy "elég furcsa, meg nehéz játék, nekem ez tuti nem jönne be." De miután kipróbáltam, akkor azonnal magával ragadott és ki is pörgettem az Orange Boxot.:)
#16
#15: Erre mondják, hogy ízlések és pofonok. Megértem, ha neked nem jött be a 2. rész. Először nekem is olyan fura volt, de aztán pozitívan csalódtam. Alyx is rendben volt, Ravenholmban meg paráztam rendesen (beszari vagyok az ilyenekhez). :D
#15
Mindenhol csak a half life várakozást láttam, amíg ki nem próbáltam a 2-est, addig nevettem, miután kipróbáltam elképedtem.
Half Life 1 után egy ilyen sz*rt összedobni... és még várják az emberek a 3-as részt!! Nem tudom felfogni. Az a k*rva elb*szta az egész játékot. Half life számomra halott, kivéve ha a 3-assal visszanyúlnak a gyökerekhez és nem b*szakodnak idióta nyavajgó, életszerűtlen szereplőkkel. De mivel már túlságosan beletúrtak a történetbe és beleszőtték a dolgokat, ez nem fog megtörténni.
#14
Sz****l le Gabe.
#13
Pedig a technologia és a pénz adott, köv. generációra, mire kijönne a ps5 és társai egy VR szemüveggel, új source motorral, steam OS-el karbavetve nem hiszem h. rossz project lenne.
De ha Reálisan nézzük a tényeket, akkor rájövünk hogy nem lesz HL-3... Szoval menjenek a p...ba!! félbehagyni egy ekkora saga-t... Óriási nagy érvágás. Presztizs vesztésről sajnos nem beszélhetünk mert nagyon megy a mocskos valvénak a HL nélkül is.
#12
#10: lol ez fail volt. :P xd
#11
Ortodox Half-Life rajongóként mondom, hogy jobb lenne már hagyni Gordon Freemant békében nyugodni.
#10
Törölt felhasználó
#9: Ja, mágián.

Vicc amúgy ez az egész, hogy mióta szivatnak minket a folytatással.
#9
#8: Tudom, hogy ezen az oldalon eretnekségnek számít ez a mondat és még a családom is mágián fog égni ezért.... de azt hallottad már, hogy "ízlések és pofonok"?
#8
Hát,ahogy érzed ;) millió+egy jobb játékot láttam már
#7
#4: Szerintem egyik sem fog létre jönni :D
#6
half life vr-al.. menjetek már :D