Megvan a Gran Turismo-film rendezője?

Állítólag a Tron: Legacyről és az Oblivionról ismert Joseph Kosinski rendezi majd a Gran Turismo-sorozat alapján készült filmet, és úgy hírlik, az eddig emlegetett sztoriötletbe is belenyúlhat majd.

A The Hollywood Reporter szerint Joseph Kosinski, a Tron: Legacy és az Oblivion rendezője ülhet majd a Gran Turismo-film direktori székébe is, igaz, a Sony még csak a tárgyalások elején jár az úriemberrel. A lap azt is hozzátette a sztorihoz, hogy forrásai szerint Kosinski új forgatókönyvet írna a filmhez, így elképzelhető, hogy az adaptáció sztorija végül más lesz, mint amit eddig emlegettek a készítők.

A Gran Turismo-sorozat atyja, Kazunori Yamauchi még a 2013-as Gamescomon mondta el, hogy a terveik szerint a spanyol Lucas Ordóñez történetét dolgozná fel az adaptáció, aki a GT Academy bajnokaként később sikeres autóversenyzővé vált. A GT Academy egy olyan Gran Turismo-bajnokság, ahol a győztes játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy valódi pilótaként is kipróbálhassák magukat - a program már több profit is kinevelt, Ordóñez volt az első ilyen, még 2008-ban.

5 komment - szólj hozzá!