GDC 2015: Rock Band 4 bejelentés

Link másolása
A rengeteg pletyka és találgatás után a Harmonix bejelentette, hogy tényleg készül a Rock Band 4. A játék PS4-re és Xbox One-ra érkezik és új generációs grafikus motort is kap.

Év eleje óta pletykálnak már egy új generációs Rock Band-játékról és most megérkezett a hivatalos bejelentés is.

A játék PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg, és bár támogatni támogatni fogja az előző generációs platformokra megvásárolt kontrollereket, készülni fognak újak is. Ennél is jobb hír, hogy az eddig megvásárolt tartalmakat átvihetjük majd a negyedik részbe is, így a Rock Band-veteránoknak már a megjelenéskor lesz mit eljátszania.


A fejlesztők állítása szerint az új epizódban szeretnék elérni, ha több kapcsolat lenne az egy "bandában" játszó játékosok között. Úgy gondolják, hogy eddig hiába játszottunk együtt négyen, a játékosok között nem volt semmiféle kapcsolat.

Hozzátették emellett, hogy a játék alapmechanikáiba is szeretnének belenyúlni: lehetőséget akarnak adni a játékosoknak arra, hogy a zeneszámokat a valósághoz hasonlóan egyedi módon is eljátszhassák. Ha egy számot igazi hangszereken játszunk el, minden egyes alkalommal lesznek apró különbségek, mivel nem lehet egy húrt mindig ugyanúgy megpengetni vagy egy dobot ugyanúgy megütni. Ezt szeretnék a Rock Band 4-be is átültetni.


A zenejátékok fénykorában szinte minden negyedévben érkezett egy-egy új Guitar Hero- vagy Rock Band-epizód, de a Harmonix szerint ezúttal nem szeretnék folytatni ezt az üzletpolitikát - ezúttal hosszú távban gondolkodnak. A sorozat újjáélesztésére pedig azért volt szükség, mert szerintük még mindig nagy rajongótábora van a zenés játékoknak.

3.
3.
Mercenaires
Szerintem azért egy jelengenerációs portnak is örültünk volna :c
1.
1.
Mondtam én.. új részek/kiegészítők helyett jöhetnek a DLC-k.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...