Visszatérhet a Dead Space?

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A Visceral Games menedzsere, Steve Papoutsis egy interjúban elárulta, ugyan jelenleg a Battlefield: Hardline és más dolgok kötik le a figyelmüket, de egyszer mindenképpen szeretnének visszatérni a Dead Space-hez.

A 2013-ban megjelent Dead Space 3 eladásai jócskán alulmúlták az előrejelzéseket és a kiadó elvárásait, így az Electronic Arts meglepően nagy csendben, de parkolópályára tette a sorozatot.

A fejlesztésért felelős Visceral Games azonban nem maradt munka nélkül, hiszen lehetőséget kaptak, hogy egészen új oldaláról mutassák be a Battlefield-sorozatot a Battlefield: Hardline-nal. Steve Papoutsis azonban elárulta, ugyan rengeteg dolog köti le jelenleg a figyelmüket, de a jövőben mindenképpen szeretnének visszatérni a Dead Space-hez, mert a csapat szívesen foglalkozna ismét Isaac Clarke kalandjával.

Erre azonban nem mostanában fog sor kerülni, a pletykák szerint ugyanis egy új Star Wars-játékon dolgozik a Visceral csapata.

24.
24.
p3ti
#20: Csak hogy az a korszak rég elmúlt ahol ekkora projecteket a véletlenre bízna bármelyik fejlesztő csoport is. Nagy cím,sok marketing,magas fejlesztési költség - akik a pénzügyben ülnek olyan mammut vállaltoknál mint az EA,azok számokat látnak és nem kívánságokat. Remélem hogy a Resident evil remake sikere kicsit inspirálni fogja a többi kiadót a keményebb horrorjátékok fejlesztéséhez
23.
23.
izolee69
#17: Baromi erdekes, most hogy ezt igy leirtad, elgondolkodtam, hogy lehet en is ezert hagytam felbe ketszer is az elso reszt, mert beleuntam? Ettol fuggetlenul mindharom reszt nagyon csipem, de mindegyiket masert, sorrendet nem tudnek allitani.
22.
22.
izolee69
#13: Nekem is bejott a Dante, igaz csak PSP-n vittem vegig (megvan PS3-ra is, de mindig kozbejott valami olyan jatek, amivel meg nem jatszottam, igy halasztodik, hogy nagykepernyon is ujra vegigjatsszam, de ami kesik, nem mulik).
21.
21.
izolee69
#20: Szerintem is igy van. Sajna a kereslet hatarozza meg a kinalatot.
Ettol fuggetlenul en vernem a seggem a foldhoz oromomben, ha jonne egy uj resz. A Dead Space sorozat az egyetlen, amit evente legalabb egyszer eloveszek es vegigtolom, egyertelmuen benne van a Top5-ben.
20.
20.
#19: Pedig jórészt a játékosok a "hibásak"! A kiadónak az a feladata, hogy felmérje az igényeket és a szerint készíttesse el a játékokat. A többségnek durva volt az a horror szint, amit az 1-ben kaptunk... ezért a jó ügy érdekében, a 2. és 3. részben a Visceral csökkentette a félelem szintjét. Szemét dolog, hogy mindig a többség van a középpontban, de a helyükben, lehet te is ugyanúgy a mégnagyobb profitra hajaznál. Én a kiadó helyében, a sok egy kaptafára épülő játék mellett, csináltatnék 1-2 komolyabb hangvételű alkotást is, amik kizárólag egy bizonyos rétegnek szólna. Például a horror rajongóknak. De ahhoz nem csak üzleti fejjel kéne gondolkozni.
19.
19.
AmreyP
Birom hogy mikor véletlenül sikerül egy jó játékot összehozni mint pl dead space 1,sikeres lesz leirjak hogy horror es félelmetes,tetszik mindenkinek jön az ötlet hogy folytassuk de növeljük a profitot probaljunk meg nagyobb közösséget elkapni vele,ezért elkurják az alapot itt a horror faktor és elviszik sima lövöldébe mint resident evilt..jé mindegyik megbukik és mindenki követeli a régit mert elkurjak amitöl jó lett az előd.És ezért bukjuk a folytatásokat ,holott ők baszták el,de megmagyarázzák hogy a játékosok a hibásak.Nem a játékosok a szemetek ha nem veszik meg a szart hanem az a köcs...szoval aki kitalálja hogy casual meg trendi legyen minden.
18.
18.
Drazhar
Talán nem az eladásokat kellett volna minden fölé tenni, és nem "el-akciósítani" a játékmenetet és nem lett volna bukás :) Az etalon az első, a 2. is jó de ott már más a hangulat, a 3. meg addig jó amíg le nem megyünk a bolygóra.... de ettől függetlenül Isaac kalandjaiból sosem elég, jöhet!
17.
17.
Aanash
Nekem az első rész volt dögunalmas...
Amikor hírtelen elment a világítás már tudtam hogy jönni fog valami,vagy valamik...
Egy idő után már nem is volt parás....
A második rész..na attól fostam:D
16.
16.
manderel
Jöjjön csak. Én nagyon élveztem a harmadikat is, pláne azokután hogy milyen sok rosszat hallottam róla előtte. Kellemes meglepetés volt.
Tény hogy nem olyan parás mint az 1., de egy bitang jó játék.
15.
15.
p3ti
Amennyire lehúzták a játék 3. részét olyan negatív hangulattal láttam neki. Pozitív csalódás volt a köbön - várom az új részt
14.
14.
h.jozsa
Az egyik régi favorit,nekem speciel bejött a harmadik rész is!
De tényleg jobban figyelhetnének a para/akció faktorra! Egyensúlyban kellene lenie!
13.
13.
roli33
#5: A Dante's Inferno egy nagyon jó kis h&s GoW utánzat volt, nekem nagyon tetszett. A végén ki is írták, hogy To be continued, vagy valami hasonló, szóval várok én is egy (vagy 2) folytatásra. Dead Space-el még nem játszottam, de tervezem, és támogatom az új részt ebből is! Hajrá Visceral Games, előtte csináljatok csak egy Force Unleashedhez hasonló Star Warsot!
11.
11.
PaulMarloW
#4: az sima akció semmi horror.)
10.
10.
DarkAssists
Nagy játék élmény volt nekem a 2. Rész ! Jó volna egy új rész
9.
9.
Jhonyy24
egyik nagy remenyemhogy igazan folytatni fogjak a sorozatot.Egyik valaha legjobb jatek amivel jatszodtam sokat.
7.
7.
Extol
a második rész óta nem érdekel az origin exkluzív dead space
6.
6.
izolee69
#1: Tamogatnam. :-)
Mindenki az elso reszt ajnarozza, de szerintem a tobbi is nagyon rendben van (nem pont olyanok, mint az elso, de akkor is nagyon jok).
5.
5.
aordog
Egyetértek. Jöhetne egy trilogy minden földi jóval, aztán meg a 4. rész..
Na és a Dante's Inferno fojtatása csak nekem hiányzik? Pedig az 3x pörgettem ki..ráadásul egymás után! Szerintem az sem volt piskóta!!!
4.
4.
azureknight0715
Első rész még jó horror volt. De a 3. rész ne nevezzük már horrornak könyörgöm
1.
1.
Kedvenc jatekom a mai napig, tolem akar egy dead space trilogy is johetne ps4-re :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...