Far Cry 4 - Valley of the Yetis gameplay bemutató

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Európában holnaptól lesz elérhető a Far Cry 4 következő nagy tartalmi bővítése, a Valley of the Yetis, amiről most érkezett egy tartalmas, fejlesztői kommentárral fűszerezett játékmenet kedvcsináló.

A Far Cry 4 legújabb DLC-je, a Valley of the Yetis az eddig megjelent csomagokkal szemben nem az alaptörténetet egészíti ki, személyében ugyanis egészen új kalandot ismerhetünk meg. A pakk sztorija hat napot és öt éjszakát dolgoz fel, amelyek minden eddiginél keményebb kihívás elé állítják majd a rajongókat.

A kooperatív módban is játszható csomag Európában holnaptól lesz letölthető, tesztünk pedig hamarosan olvasható lesz az oldalon.

6.
6.
PaulMarloW
Yeti benne nagyon szép :)
4.
4.
izolee69
#3: Aaaa, hova gondolsz, ahhoz okos MI-t kellett volna fejleszteni, igy meg eleg megnovelni az egekbe a HP-jat. :-))
(Sok jatekban van igy, hogy egy-egy boss-t azert nehez legyozni, mert irrealisan magas a HP-ja, az ilyet amugy utalom. Sokkal szofisztikaltabb megoldas lenne, ha valami cselhez kellene inkabb folyamodni, ahogy te is irtad.)
3.
3.
bema695
Ez így remek, hogy olyan golyóból ami a falat meg a vaslemezt átüti kell bele vagy 100. Ha komoly küzdelmet akartak akkor inkább limitálták volna a fegyverarzenált íjra meg meele-re és csinálták volna gyorsra, ügyesre a yetit (nehéz eltalálni távolról, ha pedig közel mész nagy eséllyel rád fut és gatter), amit mondjuk csapdába csalhatsz, hogy egy helyben maradjon és könnyen eltaláld, de ha elkap, akkor agyon is csap.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...