A héten érkezik a Sniper Elite 3: Ultimate Edition

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 11.
  • Videó
Link másolása
Márciusban duplázhatnak a Sniper Elite-fanok, lévén a múlt héten került a boltokba a Zombie Army Trilogy, pénteken viszont a Sniper Elite 3: Ultimate Edition megjelenésének örülhetnek. Itt a launch trailer.

Alaposan kinőtte magát a Sniper Elite-széria, a zombis mellékág önálló trilógiává duzzadt, ezen a héten pedig a Sniper Elite 3 minden földi jóval teletömött kiadása landol az előző és a jelenlegi generációs konzolokon. A PC-sek ezúttal kimaradtnak a mókából.

A Rebellion egy alapvetően jól működő mesterlövész-mechanikát erőltet már évek óta, de azon kívül semmi többet nem tett hozzá a recepthez. Szó se róla, baromi látványos, amint a lassítva kilőtt golyó szétroncsolja a Wermacht legényeinek belsőségeit.

Az Ultimate Edition március 13-án landol PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on.

9.
9.
Carrast
#8: steamem carrast69, hamarosan meg regelek is! köszi!
8.
8.
atesz89
#7: Regelj be aztán írj hogy jönnél meg írd le a steam neved.
7.
7.
Carrast
#6: én csatlakoznék Zombie army trilogy val amennyiben lehet, a quick matcheken eléggé zsákbamacska, hogy kivel hoz össze a sors sajna, rendes csapattal jobb lenne! néztema honlapot, de nem igazán látom, hogy ki kicsoda micsoda melyik klán melyik stb :)
6.
6.
atesz89
Mert PCn Alapjáték+Season Pass jelenti az Ultimate Edition. Amúgy sokkal lassabb játék mint a v2. Mozgása más a katonának, sok embert nem látsz a pályákon multiban mert túl nagyon 12 embernek. Nekem az összes rész megvan pc, összes sniper elite és az összes zombie army is. Eddig szerintem ez a legrosszabb rész, a 3. Nagyon-nagyon lelassult a játék. De ha valakinek megvan valamelyik elit pcn és klánozni akar hozzánk jöhet snipereliteonline.hu
3.
3.
logic5
PC-N MIÉRT NEM? faszom
1.
1.
joshfeed
Igen...ez így dögunalom.
Mostmár végre szeretnék Német zubbonyban szövetségesekre csipázgatni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...