A Skylanders nyomába ered a LEGO-sorozat?

Szaftos pletyka érkezett az imént, úgy hírlik, a Warner Bros. megirigyelte az Activision-féle Skylanders és a Disney Infinity sikerét, és a LEGO-játékokkal ő is be szeretne törni erre a piacra.

A Videogamer.com értesülése szerint a Warner Bros. is be szeretne szállni a Skylanders és a Disney Infinity piacára, méghozzá a LEGO-sorozattal. Vagyis fogná a Traveller's Tales-féle LEGO-játékokat és a jó öreg LEGO-figurákat, majd összedrótozná őket.

A lépés tulajdonképpen logikus, a LEGO-sorozatra amúgy is ráférne a vérfrissítés, ez a felállás pedig szinte biztosan óriási siker lesz. A Warner nem volt hajlandó kommentálni a pletykákat, de abból kiindulva bármi elképzelhető, hogy a Traveller's Tales producere, Tim Wileman nemrég azt nyilatkozta egy ezt firtató kérdésre, hogy ők "mindig is a határokat feszegették",  és amúgy is, "érdemes lesz figyelni" rájuk.

A pletykák szerint a Warner még idén berobbanna az újdonsággal, igaz, már most is van két bejelentett címe az évre: nyáron jön a LEGO Jurassic World, majd ősszel a LEGO Avengers.

3 komment - szólj hozzá!