A Skylanders nyomába ered a LEGO-sorozat?

Szaftos pletyka érkezett az imént, úgy hírlik, a Warner Bros. megirigyelte az Activision-féle Skylanders és a Disney Infinity sikerét, és a LEGO-játékokkal ő is be szeretne törni erre a piacra.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#3
Figura gyűjtire ott az Amiibo! :)
#2
Törölt felhasználó
Az ő szempontjukból szuper ötlet, újabb lehúzás, de a vásárlók szempontjából nem éri meg. Én nem venném meg semmiképp sem, ha választani kellene, akkor inkább a "normál" lego játékot preferálom, nem ezt a figuragyűjtögetős hülyeséget.
#1
Nah akkor be kell ruházni a hobbitra meg a movie-s ra mert a skylenderes verzió iszonyat sok pénzt visz és semmi pluszt nem ad.
Van skylanderünk, vettünk is vagy 8 figurát, de maga a játék (skylanders) 13 óra alatt végigtolható, aztán mehet a kukába a figura. Nincs tovább mit csinálni vele. Oké vannak mindenféle chalenge-ek, de elég unalmasak.
A lego marvelel 100+ órát játszottak a gyerekek mert a több mint 250 feladat (aranykockák begyűjtése) mind mind egy kis egyedi feladat a város területén. Ha ehhez hasonló lesz akkor mondjuk lehet megéri. Sőt van olyan nagy küldetés és ritka figura mihez csak 200 kocka begyűjtése után juthatsz hozzá.