NX néven emlegetik a Nintendo új konzolját

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 17.
  • Hír
Link másolása
Azon a sajtótájékoztatón, amin eldördült a Nintendo nagy mobilos bejelentése, a cég elnök-vezérigazgatója futólag megemlítette a Nintendo új konzolját is, amely egyelőre az NX kódnevet viseli.

A Nintendo lépéskényszerbe került, és bár próbálta elodázni a dolgot, a minap bejelentette, hogy mobiljátékok fejlesztésébe fog: a szintén japán DeNA csapatával készít majd mobilos játékokat a jól ismert sorozatai alapján.


Szintén a DeNA segítségét kérték a kiotóiak ahhoz, hogy elkészítsék a Club Nintendo utódjául szolgáló hűségprogramot, ami az ígéretek szerint a Wii U-t, a 3DS-et, a mobilokat, a PC-t és - most jön a lényeg - a Nintendo új konzolját is összefogja.

A gépet egyelőre NX kódnéven emlegetik, és tényleg csak futólag emlegették: egyelőre annyit tudunk róla, hogy "dedikált játékkonzol" lesz és egy "teljesen új koncepcióra" épít. Ha minden igaz, jövőre futnak be róla az első infók.

8.
8.
PS4jacksony
Ügyes húzás lenne ha hardverbe leverné a konkurenciát és egy teljesen új konzolt raknának össze .De ehhez igen komoly játékok is kellenének....Végül is bőve-bőőven ráért volna rajtolni a jelenlegi generáció is.
7.
7.
Norbiii
Sajnos számtalan példa volt a múltban arra, hogy a Nintendo elfelejtette a régi játékkonzolját, ha kiadott egy újat (lásd GC, Wii). Sajnos ez lehet a Wii U sorsa is.

Tessék belegondolni, hogy a Ps3 még mindig keresendő árucikk és jönnek rá játékok, addig a vele egyidőben kiadott Wii-ről, totál megfeledkezett a híres N!

A brutális hardver elsődlegesen nem feltétlen érdekel, de látva ezt-azt, jó lenne, ha a Nintendo egy brutális hardverrel rendelkező 9. génes konzolt adna ki, bevonva új stílusú játékokat, és egyben megtartaná a régi dolgokat is. Ez a siker kulcsa!!!

:)
6.
6.
frenkyboyhun
#5: Majd meglátjuk úgyis.
5.
5.
Akee92
Te jóég Ennyi zöldséget... Miért lenne handheld? Nem viccből adták ki tavaly év végén a New 3DS-t, a kézi konzoljaikhoz egy darabig egész biztosan nem fognak nyúlni. Evidens, hogy a Wii U utódját fejlesztik, mivel borzasztó mód el vannak maradva hardveresen a konkurenciától :) 2011-es konzol ide vagy oda, anno nagyon mellélőttek a Wii U-val amit szerencsére a tavalyi játékfelhozatallal sikerült némileg kompenzálniuk, de végre belátták hogy hibáztak és hogy ideje továbblépni. :) Kicsit gyors ez a váltás de sajnos elkerülhetetlen. Én személy szerint nagyon szorítok nekik hogy valami innovatív dologgal álljanak elő, elvégre mégiscsak egy Nintendoról beszélünk... :)
4.
4.
frenkyboyhun
Szerintem is handheld lesz a vége a dolognak. A Ds (igaz nem az eredeti formájában) már egy jó ideje piacon van .
3.
3.
daenath
#1: vagy szimplan miutan jo eladasokat csinaltak a New 3DS-bol (ami szerintem egy gerinctelen huzas volt) most majd csinalnak egy uj handheld gepet, nem ez volna az elso huzzasa Nintendonak amikor megszivassa a jonepet (no offense)
2.
2.
tardisen98
#1: Szerintem a WiiU marad még néhány évig. Szerintem ezt a konzolt az olyan országokba szánják, ahol sokkal drágábbnak bizonyul, mint máshol (például Kína).
1.
1.
aordog
Ez a hír még kevés..több info kell.
Szerintem ez tuti nem konzol lesz..
Illetve nem teljesértékû!
Vagy már most lecserélik a Wiiu-t?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...