Frissítve: Hamarosan jön a Gears of War-kollekció?

A pletykák szerint a Microsoft az idei évben is előrukkolna egy méretesebb játékkollekcióval, ezúttal a Gears of War-sorozat kapná meg a maga gyűjteményét. Ideális felvezetés lenne az új rész érkezése előtt.

Mint tudjátok, a Microsoft tavaly januárban megvette a Gears of War jogait, és a viszonylag frissen alapított stúdiójára, a Black Tuskra bízta a sorozatot: ők hegesztik most az Xbox One-ra készülő folytatást.

Hogy mikor látunk ebből valamit, az persze kérdéses, de ne aggódjunk: ahogy a Halo esetében, úgy az új Gears of Warnál sem fogja a cég a véletlenre bízni a teaselést, és pont ezért képzelhető el simán, hogy a Gears is megkapja a maga Halo: The Master Chief Collectionjét - amiről egyébként pont most kezdtek el pletykálni.

Az X-Rays belsős forrásokból szerzett infói szerint a Gears of War Collection az idei E3-on fog bemutatkozni, méghozzá egy gameplay demó társaságában, és ha minden jól megy, még 2015-ben a boltokba kerül. Szintén ez a forrás szellőztette meg azt is, hogy a csomagot nem a Black Tusk, hanem egy másik stúdió fogja összerakni, és a benne szereplő - egyelőre meg nem nevezett - részeket 1080p-s felbontásban, 60 fps mellett szeretné tálalni.

Ezek után már csak hab a tortán, hogy Phil Spencer, az Xbox atyaúristene is teaselte picit a csomagot. Nála egy rajongó konkrétan arra kérdezett rá, hogy lesz-e ilyen gyűjtemény, mire ő a szokásos "sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom" formula kíséretében azt válaszolta, hogy érdemes lesz odafigyelni rájuk...

Frissítve! Közben a fentebb említett Black Tusk producere cáfolta a híreszteléseket, hogy Gears of War-kollekció érkezne. Ennek ellenére nem kell szomorkodni, mivel az állítása szerint az E3-ra így is készülnek valamilyen Gears-projecttel.

14 komment - szólj hozzá!