Alan Wake - jöhet az Xbox One-os változat?

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan még semmi konkrétum nem hangzott el, a Microsoft Xbox Live kapcsán készített felmérése azonban több ízben is kitér a Remedy játékára és annak egy lehetséges újrafeldolgozására. Nektek tetszene az ötlet?

Ugyan a Remedy jelenleg is a pletykák szerint jövő év elejére elcsúsztatott Quantum Breaken dolgozik, a finn stúdió sose titkolta, hogy szívesen készítenének folytatást az Alan Wake-hez.

Ha ez nem is jönne össze, egy Alan Wake Remasteredre talán még van esély, a legfrissebb Xbox Live-os kérdőívben ugyanis található egy olyan kérdés, hogy milyen extra dolgok motiválnák a vásárlókat abban, hogy előrendeljék a Quantum Breaket. A listán pedig felbukkan az Alan Wake Xbox One Remastered Edition.

18.
18.
Pain
#17: Ott a pont! Ugyan így voltam vele én is. 1 óra játék után azt is lehetett tudni, hogy mikor jönnek a szörnyek, ráadásul mindig ugyan abból az irányból. Iszonyat, hogy mennyire önismétlő játék volt.
17.
17.
GAMEROD
Kell a francnak. Megjelenése előtt vártam mint a messiást, de rá kellett jönnöm hogy egy önismétlő kiszámítható szarság lett. Inkább egy nyílt világra gyúrtak volna, nem pedig CTRL+C, CTRL+V utcai lámpákra és zseblámpa elemekre.
16.
16.
szakallaskan
Szerintem az X360 legjobb játéka.Örülnék egy Remastered kiadásnak One-ra!
15.
15.
Neo1989
Ez a 8 Gen ez a felújítások kora :( Fuuuu öcsém !
14.
14.
respectpele10
Nemhogy folytatnák..
13.
13.
kopic
Inkább a QB megjelenése után jelentsék be a 2.részt.
12.
12.
patka21991
Adjak ki a remasteredet, hogy legyen egy kis toke az Alan Wake 2-re. ;) :) Nekem nagyon bejott a jatek, szoval varom a masodik reszt.
11.
11.
Dreadlox
Mindenhol remastered HD kollekció, lehet nem volt olyan jó a két konzolnak az eladási aránya és nem szakítottak vele annyit, de szerintem nem olyan vészes a helyzet hogy ne kezdjenek bele egy új brand-be. Az a baj hogy az emberek megveszik ezeket....Ők meg 2-3 napi munkából dőzsölnek egy kis 16:9-es arányra húzott patchből....
10.
10.
Pain
Ez az egyik olyan remastered, amire már azt mondom, hogy még olcsón sem kéne. Akkor és ott elment, de csak a történet miatt tudtam befejezni.
8.
8.
Sechu
Inkább egy új rész! Ezekkel a remasterdekkel már HD editionekkel már Dunát lehet rekeszteni!..
7.
7.
McDuff
Call of duty 2-t az új konzolokra!!!! hogy nem látják hogy lenne rá igény? pont az Activision nem látja?! (szarkazmus off)
6.
6.
Azadojat
#4: Személy szerint eddig egy "remastered" játékot vettem meg (GTA V) ezt is azért mert az előző generációsat nem vittem végig, illetve volt benne annyi plusz tartalom, h rábólintsak.

Alan Wake 360-ra gyűjtői kiadásban van meg, a felújított változatra csak akkor ruháznék be, ha valami akciós csomag részeként mogyoróért hozzá lehetne férni.

A remastered verziókról még annyit, h nem csak azoknak szólnak, akik egyszer-kétszer végigjátszották az előző generáción. Sokan vannak akiknek kimaradt valamiért, nekik jó vétel lehet egy-egy ilyen kiadás.
5.
5.
izolee69
#2: PC-re miert kellene felujitani? Jol nezett az ki alapbol is. En inkabb egy PS4 verzionak orulnek...
4.
4.
dcba
#2: PC-re elegge remastered az xbox-hoz kepest.

Amugy kedves jatekfejlesztok vegre jo lenne uj jatekokat is csinalni es nem az elmult 4-5 ev sikerjatekait ujrakiadni 60 euroert.

Igazabol nem hibaztathatoak mert amig vannak olyan hulyek akik meg1x megveszik csak azert mert ez next gen, akkor nyilvan jonni fog minden uj gepre is.
3.
3.
PaulMarloW
#2: nem hiszem jönni fog majd:)
2.
2.
logic5
1.
1.
Azadojat
Naaaaaaaaaaaaaagyon örülnék neki egy felújított, de főleg egy új résznek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...