Újabb jelek az új DiRT-játék létezésére

Link másolása
Szinte már nyílt titok, hogy új DiRT-játék készül a Codemastersnél, de most újabb jelek utalnak a játék létezésére. Bár nemrég még leépítések voltak a cégnél, most új munkatársakat keresnek.

Tavaly nyár óta utalgat a Codemasters a DiRT-sorozat negyedik részére. A játék még mindig nincs bejelenve, de lassan többet tudunk róla, mint egy hivatalosan bemutatott címről.

Ezúttal a Codemasters álláshirdetős Twitterén került szóba a játék, ahol félreérthetetlenül utaltak arra, hogy egy DiRT-jártékhoz keresnek grafikus programozót. Január elején még azt pletykálták, hogy leépítések vannak a fejlesztőknél, és állítólag 50 munkatársuktól váltak meg.

Az új DiRT állítólag rali-orientáltabb lesz, mint az elődök. A játékon egy kisebb, 20 fős csapat dolgozik és a pletykák szerint először az early accessen keresztül jelenik majd meg.

10.
10.
Wolverine
Sok újdonságot nem tudtunk meg...mindenesetre a 2. rész után nálam behalt a sorozat, kíváncsi vagyok képesek-e kimászni a gödörből.
9.
9.
Grabowsky30+
Nem bánnám ha visszatérnének az eredeti Colinmcrally hangulathoz/koncepcióhoz, és azt sem bánnám ha nem ilyen "padlógázzal majdnem százzal" lenne az egész játék, néha azért jó lenne féket is nyomni, mert a dirt 3ban már szinte nem kellett!
8.
8.
Dízel
#5: Igy van! az elején még érdekes volt, de aztan nagyon eltúlozták a majomparádét. Rally kell a népnek, a 2. rész nagyon adta.
7.
7.
logic5
Rally kéne nem árkád fos
6.
6.
Bazsamazsa
Ha olyan lesz mint a második része, akkor jöhet! :-)
5.
5.
joshfeed
Csak rally ! A Ken Bohóc parádé mehet a kukába !!!
4.
4.
crytek
Megmondva a frankót sokkal jobban örülnék ha a Colin 1-5 jönne ki csak az új engine alatt.

Ezek a mostaniak szarok.
1.
1.
Dercsi
A 2. zenéje büntetett, és a játék is jó volt sztem. A 3. pedig vérgagyi volt, úgy globál. Remélem valami jót hoznak össze végre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...