Bemutatkoznak az Evolve új vadászai

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 22.
  • Letöltés
Link másolása
A hónap végén mutatkoznak be az Evolve új harcosai, és akkor fut majd be a játék negyedik szörnye, a Behemoth is. Ahogy a készítők korábban beígérték, a karakterekért fizetni kell.

Alaposan felfrissül majd március 31-én az Evolve, a két új (és egyelőre Xbox-exkluzív) pálya, illetve az Observer mód mellé négy új harcost és egy szörnyet is kapunk aznap.

Természetesen mindegyik kaszt kapott egy-egy vadászt: az assaultok sorát Torvald, a mozsárágyúval felszerelt kiborg erősíti, az új trapper a Crow nevet viseli, és egy Batray nevű állatkája is lesz, az új medic a rovarszerű Slim, míg a support-rajongók a gránátvetőt használó Sunnynak örülhetnek. A karakterek egyenként 7,5 dollárba kerülnek, de amúgy a 25 dolláros szezonbérlettel is kiválthatók.


A negyedik szörny pedig a Behemoth, róla már hallottunk korábban: masszív egy dög ez, alapjáraton ráadásul eléggé lassú, viszont képes összegörnyedni egy sziklává, így gurulva tud gyorsítani a tempóján. A Behemoth az előrendelőknek ingyenesen jár, egyébként pedig 15 dollárért tudjátok megvenni.

Ti toljátok még a - kiadó szerint elég sikeres - játékot?

6.
6.
DarkAssists
Több szörny kellene véleményem szerint.. evolve hungary csoporthoz csatlakozzatok a steamen ha még nem mondtam volna fogjuk össze a magyar közösséget
5.
5.
TheBate
A helyzet az, hogy simán költenék ilyenekre, ha a játék mellette f2p lenne. Így már gigalehúzásnak érzem. Nagyon sokáig ekéztem azt a modellt, de ilyen esetben a hype is meglenne a játék körül és lehet sok hozzám hasonló embertől szernének be 20-30 dolcsikat. 0 helyett.
4.
4.
Hunszi
látják, hogy leáldozóban van a kezdeti hype óta, de még most is erőltetik ezt a fizetős DLC-t vicc...valamelyik nap 50% leárazás volt de a készlet még úgysem fogyott ki :))
3.
3.
number361
+40 dollár? Mások teljes árú játékokat vesznek meg ennyiért, nem olyan dolgokat, aminek alapból benne kellett volna lennie.

A játék továbbra is csak egy fejős tehén, semmi más. Undorító.
2.
2.
DON GONDOCS
Az 5 képen lévő karakter engem a dc Blue bettle hősre emlékeztet.
1.
1.
randall13
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...