Brit toplista: elmaradt a Hardline a Battlefield 4-től

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista. Habár a Battlefield: Hardline is az élen nyitott, összességében nem tudta hozni a Battlefield 4 számait, és gyengébben kezdett, mint elődje.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#15
#8: Ekkora f*szt a Föld nem hordott a hátán mint amekkora te vagy :)))))
Muszáj volt regisztrálnom ide gec :)
A világ sz*ara ez a játék, te meg itt isteníted ??? :LOL
jutyubon végig néztem a kampányt és röhögve sírtam annyira fájt, aki erre kidob 16 rugót annak elment a maradék esze.
Vázold fel kérlek mi ragadott meg téged ennyire a játékban, mi az amin 12 órát tudsz tökölni egy ilyen ótvar szingli pléjerben ??? :)
És most közlöm nem a mestermagyar vagyok aki újra regelt, mert nyilván ezt fogod csipogni kiscsirke :)
#14
#12: Hiába nevetsz, ez így van :D Nem azt mondtam, hogy a legfejlettebb, de hogy a leghangulatosabb az 100 %
#13
#8: Akkor te még soha nem láttál rendőrfilmet.

Én arra a feltételezésre válaszoltam, hogy az oldal szerkesztői csakis a BF-et húzzák le. Nem értem miért kapod fel magad annyira ezen a témán, hogy 3 kommentet is idedobsz azonnal. Közlök pár tényt. Te meg mint valami 2 éves elkezded írni hogy "dgye nyem is". Mi nem is? 4 fegyver kasztonként? Dgye nem is? 0 mozgástér? Dgye nem is? Ezek TÉNYEK, ha nem hiszed, járj utánna. Nem lehet egy szarról leírni hogy szar? Véleményt mondtam, indokoltam tényekkel. Ez nem like gomb, itt tartalmat is kell adnod, nem csak annyit hogy "hú de várjuk".

Mellesleg mit tökölök, már tegnap írtam egy egész blogot róla a BF szériát példaként használva, ahol TÉNYEKET közlök. XD Ne csak a BF rohadjon meg BTW, hanem az összes társa is.

Viktro: Te most tényleg azt várod, hogy ne játsszak az egyik kedvenc fps sorozatomon, mert a kiadó elcseszi, és hatalmas árcédulákat tapaszt a játékra? És még csak ne is mondjak erről a szemétségről véleményt? Naív vagy, ha azt hiszed mostantól csak szíveket irogatok a legszarabb játékhoz is.
#12
#11: :D :D :D :D ezen jót nevettem köszi
#11
Még mindig a 2142 a leghangulatosabb BF
#10
Teljesen más mint a megszokott Battlefieldek és ezt nem sokan tudják elfogadni.
Egy picit szerintem tényleg kevés a játék felhozatala,a kasztok között nincs olyan hű de nagy különbség és a fegyverek sem változatosak erre rágyúrhattak volna..
Plusz több rombolhatóság és több nagyobb épület a pályákra.

Nekem ezeken felül bajom nincs vele,a single része tökjó filmes és szerintem egész nagyok a pályák pl a mocsárban rengeteget bóklásztam.

Szárny próbálgatásnak nem rossz,a következő részre ha ezeket a hibákat kijavítják,akkor jó lesz.
#9
#8: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
while(true) {
print "D";
}
#5
#4 a Forza Horizon is igy kezdte, megis egy eleg nepszeru mellekagat varazsoltak a Forzabol. Most a BF-en a sor, mi olyan nagy baj ezen? Ha nem tetszik ne vedd meg, a negyedik resszel is ugyanugy jatszatnal tovabb nemde?
#4
#1: Mert tényleg egy szar. Nézd csak meg angry joe review-ját, meg fogod érteni.

2015-ben 4 fegyver egy kasztnak? AI, ami segghülye? 0 mozgástér singleben? 120 dolcsi ha a modokat akarod mesterségesen pótolni?! Majdnem HD felbontás konzolon az eredetileg eltervezett fullhd-s 60fps-hez képest?! 5-6 óra kampány?

Nem értem miért kell ezeket, és ezzel együtt akár a COD-ot is 75%-nál többre értékelni. Normális játékok már túlléptek az ilyen gyerekbetegségeken, ezek meg még nemhogy nem tudnak továbblépni ugyanazon a változatlan ultraárkád """élményen""", de évente jönnek ki az ilyen szarokkal amik UGYANAZT tudják. (Hé DICE, kösz hogy betartottad hogy nem fog évente új bf jönni. Most csak játéknyi árú DLC-t és spinoffokat kapunk a seggünkbe)

Gondolkodjatok el rajta, milyen élményetek lenne, ha egy ismeretlen gyártó hozakodna elő ilyennel. Nevetséges. Én meg azt vártam, hogy a BF mostanára minimum egy ARMA lesz egyes aspektusokban.
#3
fojeszModerátor
#1: A listahelyezést tekintve előzött, eladásokban nem. Két különböző dolog.
#1
Szokásotokhoz híven megint HAZUDTOK! :D ugyanis megelőzte aa bf4 eladásait :) Ennél kicsit nívósabb oldalakon ezt írják (ign, eurogamer) de várható volt,mivel ez nem cod hanem egy bf spinoff amit nektek illik lehúzni