Egymillióan vették meg a H1Z1-et eddig

Nehezen indult a H1Z1 pályafutása, de úgy tűnik, ráharaptak a játékosok: már több mint egymillió vásárlója van a játéknak, amiről egyébként annyit kell tudni, hogy csak az Early Access-változata fizetős, amúgy free-to-play lesz.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
Közzé teszem a TS elérhetőségünket, ahová csapattagokat/klánokat kereső vagy csak a játékkal ismerkedő embereket várjuk. Saját TS szerverünkre.

TeamSpeak3
91.82.84.38:10016

Várunk mindenkit szeretettel!
#16
#14: Egyébként én kifejezetten unalmamban szoktam olvasni az oldalt, csak mobilról hazafele a bkv-n, így nemértem, hogy miert ennyire hihetetlen ez neked :)
#15
Cryengine rendszeren futna még meg is venném, de aza grafika valah nemkapott meg.
#12
Úgy írtad, mintha csak ps-re jönne, kisfiú úgy 25-30 éve voltam, maga az az ègbekiàltó faszság amit beböfögtél az szúrt szemet unalmas perceimbe, melyet a válaszod csak tetézett :)
#9
#7: PS-re? Úgy írod mintha csak arra jönne ki, de extraként PC-n megy korai hozzáféréssel jelenleg, a PC-s verzióról van visszajelzés, így igen okosat szóltál, kár lett volna ha benned marad :D :D :D
#6
#2 fordítva szerintem ;)
#5
Nem tudjátok mit beszéltek emberek .. :""D aki játszik vele vagy játszott az tudja milyen a game és ja a DayZ elbújhat emellett mind grafikailag mind játékélményre is
aki meg olyanokat ír , hogy ingyen sem kéne az bújjon el és ne sírjon , hogy nincs rá 6 e ft ja :"""""DDDD
#4
nekem soha nem kéne
#3
Ez ingyen se kéne
#1
Legalább kapunk egy normális, viszonylag up to date, gyorsabb tempóban fejlesztett, és javított játékot vetélytársánál. A dayz nem fogja felvenni vele a versenyt egy idő után, ahogy most csinálja.