Evolve - ismét gyengítenek a Wraithen

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 25.
  • Letöltés
Link másolása
A jövő héten nagy adag frissítést kap az Evolve, és gyakorlatilag ennek a felvezetéseként érkezett, illetve érkezik majd egy új patch, ami a játék egyensúlyán hivatott javítani. A Wraith gyűlölői örülni fognak.

Sűrű hét vár az Evolve még megmaradt játékosaira, elvégre új pályák és új karakterek jönnek március 31-én a játékhoz - igaz, az előbbiek egyelőre Xbox-exkluzívak lesznek.

A Turtle Rock gőzerővel készülődik a frissítések érkezésére, aligha véletlen, hogy PC-n már most, PS4-en és Xbox One-on pedig a jövő héttől tölthető az FPS 1.3-as javítása, amelyik az Evolve egyensúlyán hivatott igazítani. A patch számos változtatást tartalmaz (íme, a teljes lista), a telepítése után egyebek mellett lelassul a Wraith, gyengül Markov aknája, hatékonyabb lesz Hyde méreggránátja és Maggie szigonycsapdája is javul.

Az Evolve-ról írt tesztünket itt olvashatjátok el.

2.
2.
Ha ez egy ingyenes indie játékként jelenik meg vagy nyomott áron ( tizeniksz dollárért, dlc dömping nélkül ) akkor egy roppant sikeres és elismert játék lett volna. Így csak egy aljas lehúzás az egész... :(((
1.
1.
Necreon
Hát nem tudom... megvettem, két hétvégén pár órácskát elolvoltam vele (még csak nem is egyedül, hanem TS-en magyarokkal), és hát.. kifújt. Dögunalom, premade party-val meg nem lehetsz szörny (csak ha 5 emberes a premade ofc.). 0 ingerenciát érzek hogy valaha elindítsam, és a legszórakoztatóbb így is az volt amikor végmentem 5 mission-ön a szörnnyel AI ellen, 2x... Ennek tetejébe pedig a bétás tökéletes teljesítmény mellett mocsok szarul futott és mindent abszolút low-ra kellett húzzak (felbontást kivéve persze) hogy jól menjen. Azóta se néztem rá, pedig ez már a második nagyobb patch és állítólag javítottak az fps gondokon is az elsőben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...