Mass Effect 4 - készülnek az átvezető videók

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Szépen csendben, de magabiztosan robog végleges formája felé a Mass Effect negyedik része. Ezt bizonyítja az is, hogy a BioWare Vancouverben már megkezdte a játék átvezető videóinak motion capture munkálatait.

Életjelet adott magáról a Mass Effect 4, a BioWare átvezetőkért felelős munkatársa, Ken Thain ugyanis a Twitter-oldalán megosztott egy képet, amelyen épp egy motion capture felvételt láthatunk. Thain megerősítette, épp a negyedik részhez készítenek egy nagyon dögös átvezető videót, mégpedig Vancouverben.

Ha minden igaz, akkor az idei E3-on végre megismerkedhetünk a Shepard parancsnok nélküli legújabb Mass Effect-játékkal.

18.
18.
DarkKony
miért mass effect "4"-ként emlegetitek? ezerszer elmondták, hogy nem a négyes megnevezést fogja kapni.
17.
17.
Pain
Pont most viszem az első részt. Szégyen de nálam kimaradt a sorozat eddig. Viszont már a 2. rész is ott pihen a polcon és várja a sorát.
15.
15.
Derivel
#14: Azért, mert ott teljesedik ki a történet. A Kaszások elkezdenek pusztítani, és érződik, hogy minden faj saját magát akarja menteni. Feszült helyzetek alakulnak ki, mert senki sem akarja feláldozni a civil lakosságát. Mégis meg kell értetnünk a vezetőkkel, hogy összefogás nélkül esély sincs a győzelemre. Olyan politikai változások folynak le, mint pl a szalári-krogan-turián trió együttműködése, ami korábban elképzelhetetlen volt.
Ja, és van benne multiplayer. :)
14.
14.
Mortis
#13: Mass Effect-es híreknél általában mindig előjön. :)
Egyébként érdekelne, hogy miért a harmadik rész számodra a no. 1, mert a hardcore- rajongóknál legtöbbször fordított a lista.
13.
13.
Derivel
Ha már a trilógia részeinek összehasonlításán vitatkozunk megint, akkor én is beszállok. :) Számomra a 3. rész volt a legjobb, utána az ME2, végül pedig az ME1. Az ME3 vége pedig kifejezetten tetszett.
Az új rész kapcsán én is több rpg/taktikázós elemet szeretnék, rengeteg választási helyzetet a történetben és hasonlóan jól összerakott csapattársakat.
12.
12.
Hab
#11: Szerintem mind három rész jó, viszont sztoriban az első messze felül múlja a többit. A 2. résznek gyenge volt a sztorija, 3-ra meg nem is emlékszem :)
Szerintem tovább fog akciójátékosodni a sorozat, nem várok tőle sokat. Örülnék neki ha rpg-sebb lenne.
10.
10.
frankdelgado
Az 1-2 rész zseniális volt. Életem egyik legjobb Sci-Fi filmjét játszottam. Sokat nyomott a fílingen a zene, a dallami most is a fülemben vannak :) Most már a 3.-hoz is van magyar fordítás, úgyhogy annak is neki esek. Jó lenne ha a 4. részre visszatérnénk a magyar feliratozásra. Ennél a játéknál sajnos erőlködnöm kell, hogy minden megértsek és ez visszaveti a játékélmény. Lehet nagyképűsködni, de ez van.
9.
9.
Mortis
#7: Ha nem is kritikán aluli, de arról, hogy a leggyengébb rész vagy sem elég sokat lehetne vitatkozni...maradjunk annyiban, hogy számomra csak az addig felépített világban való újabb kalandozás lehetősége, és az itt-ott érdekesebb mellékküldetések tették jobbá az első résznél, ahol szabályosan unalmasak voltak a mellék-missziók. A harmadik rész dramaturgiailag és karakter-interakciók szempontjából egy nagy öklös volt a hasamba: remélem nem tervezik megismételni; az Inquisition-nál bizonyították, hogy még képesek a földtől elrugaszkodott, de jól összerakott és érdekes személyiségeket alkotni.
7.
7.
Spectrum
#3: ME 3 egyáltalán nem "kritikán aluli" és nem "a leggyengébb rész". Esetleg gyenge vason toltad 10 fps-sel, 640x480-ban, vagy egyszerűen nem beszélsz angolul... esetleg a MineCraft után csalódást okozott a játékmenet?
6.
6.
Chrysh
#4: Erről jut eszembe, hogy jó lenne, ha mondjuk a csapat többi részét is lehetne irányítani teljes mértékben, kíváncsi vagyok milyen lehet a többi fajjal is nyomulni
5.
5.
jarlaxle
Ne feledd a multiplayer részét! Nekem kb 1500 òrám van benne...
3.
3.
Azt gondolom, hogy bár akik egy Mass Effect 4-et várnak az előző részek alapján ( és akik egy kemény-volnalas RPG-t szeretnének ) nagyon fognak fanyalogni, DE ! Ettől függetlenül egy nagyon megindító fantasztikus élmény és világ fog megint feltárulni előttünk. Én nagyon várom, még ha a ME3- minden szempontból kritikán aluli és a leggyengébb része a trilógiának!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...