Alan Wake - új eladási mérföldkő

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A finn Remedy Entertainment elnöke, Matias Myllyrinne a Twitteren jelentette be, hogy a 2010-ben bemutatott Alan Wake elérte a 4,5 milliós eladási álomhatárt. Így már érthető, miért is szóbeszéd tárgya a remastered verzió...

Pontosan egy héttel ezelőtt arról számoltunk be, hogy a Microsoft egy friss Xbox Live-felmérésben arról faggatja a rajongókat, hogy milyen extra dolgok motiválnák őket abban, hogy előrendeljék a Quantum Breaket. A listán felbukkan az Alan Wake Xbox One Remastered is, ami a mostani Remedy-bejelentés ismeretében talán nem is tűnik annyira földtől elrugaszkodott ötletnek.

A finn stúdió elnöke, Matias Myllyrinne ugyanis a Twitteren jelentette be, hogy a 2010-ben bemutatott és 2013-ban hárommillió példányban értékesített Alan Wake elérte a 4,5 milliós eladási álomhatárt. Ez a szám tartalmazza az eredeti részt, illetve a 2012-ben megjelent folytatás, az Alan Wake's American Nightmare adatait is, bár ez semmit se von le a franchise sikeréből.

12.
12.
Pain
Sajnos nem csak az akció volt repetatív, hanem a helyszínek is. Amennyire vártam, olyan nagyot is csalódtam benne. Persze erre rátesz egy lapáttal hogy hatalmas hype volt a megjelenés előtt a játék körül, már már Silent Hill verőként volt beharangozva. Ehhez mérten viszont az első fél óra után olyan szinten sikerült unalomba fulladnia, hogy a sztori sem tudta megmenteni. Sajnos nem mondanám többnek, mint egy erős közepes játék.
11.
11.
GAMEROD
A hangulata jó volt addig a fél óráig amíg nem kezdte ismételni önmagát a játék. Keress Copy/Paste utcai lámpát, vedd fel a ceruzaelemet, lődd ki a kiszámíthatóan előbukkanó ellenségeket aztán mindezt elölről.
10.
10.
kopic
QB kiadás után jelentsék be a 2.részt ! PLS!
X360 egyik legjobb exkluzív játéka !
9.
9.
Gorrister
Jó volt ez a játék, de leginkább a hangulata miatt. A főhős karaktere és a sztori vitte el a hátán az egész game-et. A játékmenet viszont amennyire jónak tűnt ez elején, olyan hamar fulladt valami elképesztően iszonyatos unalomba, annyira repetitív volt, hogy az már szinte fájt. De a piszok erős sztori miatt végigvittem és hibái ellenére sem tartom rossz játéknak.
7.
7.
imchristailor
Úristen, de imádtam ezt a játékot. Annyira megfogott, izgalmas volt, kellőképpen ijesztő, lebilincselő sztorival és remek akciókkal. Még barátnőm is szívesen játszotta, pedig ő nincs oda a videójátékokért. 10/10 és lehet újra is játszom, mert már elég rég volt elővéve :D
6.
6.
crytek
Elnyöghették volna ebből mennyi a pc-s. Kíváncsi lettem volna rá!
4.
4.
equinox42
Érdekes.Korábbi években egy ilyen eredmény a biztos folytatásra mutatott rá.
Újabban már a remasteredet fogja jelenteni?
3.
3.
Play93
#2: Azért készül a Quantum Break.
2.
2.
Inkább csináljanak valami újat, ne feldolgozzanak... Innováció gyerekek, az visz előre, nem a helyben toporgás... :)
1.
1.
h.jozsa
Nagyon szerettem a játékot!
Nagyon megfogott a hangulata!,remasted verzió nem nagyon érdekelne mert ps4 van,de ha jönne egy új rész....na az már más!
Lassan egyébként összejön annyi jó játék xbox one-ra,hogy megéri beruházni!
Mondjuk luxus azért két gépet tartani!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...