Middle-Earth: Shadow of Mordor - jön a GOTY?

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Az ausztrál korhatárbesorolási bizottság honlapján található adatlap szerint hamarosan minden földi jóval megtömött GOTY-kiadást kaphat a tavalyi év egyik meglepetésjátéka, a Middle-Earth: Shadow of Mordor.

Nem gondoltuk volna, hogy a Middle-earth: Shadow of Mordor a tavalyi esztendő egyik legjobb játéka lesz, de végül nem csak a mi, de az egész szakma tetszését elnyerte a Monolith Gyűrűk Ura-játéka. És ha egy játék ennyire sikeres és sokan szeretik, akkor menetrendszerűen érkezik hozzá egy Game of the Year kiadás is, ami az alapjáték mellett az eddig megjelent összes DLC-t is tartalmazni szokta.


És úgy tűnik, meg is kapjuk a magunk GOTY-kiadását, az ausztrál korosztálybesorolásért felelős szervezet honlapján ugyanis MA 15+ besorolást kapott a játék új változata, ami valószínűleg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, de egyelőre rejtély, hogy mikor.

8.
8.
roli33
Pont most akartam megvenni, így megvárom, addig is lesz mivel játszanom!
7.
7.
Sidonyke
Az a baj, hogy a GOTY szinte semmivel sem tud többet nyújtani, mint az alapjáték. Miféle DLC-k is jöttek ki hozzá? Öt rúna meg egy új kard? Volt a spiritnek egy előtörténete, meg egy Sauron battle, amiről én azt hittem, hogy hozzátartozik az alapjátékhoz, mikor kivittem.
Félre ne értsen senki remek játék a Shadow of Mordor, csupán a DLC-k pocsékok.
6.
6.
sasncore
#5: Azért nem árt kipróbálni, nekem nagy csalódás volt. Igazi megosztó játék lett. Vagy ráérez valaki és akkor nagyon jó, vagy érdektelenségbe fullad.
5.
5.
Dark_Temptation
egy tipp. Ha teheted nextgenre v pcre szerezd be. Pre genre szörnyű
4.
4.
dante92
Remélem jön x360-ra is és akkor tuti beszerzem :)
3.
3.
Dark_Temptation
#2: nem is kicsit. szerintem a dlc-k nagyon jók lettek hozzá az egyetlen probléma az hogy rövidek... :(
2.
2.
Cipo3
Én most vadászok rá használtan. De nem akar jelentkezni a hirdető :( DLC-k adnak valamit a játékmenethez? Skinek nem érdekelnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...